2777
2789

شوهرم کلامی خیلی محبت داره ولی در عمل مدتیه اصلا …

مثلا دیشب تولدم بود یه تبریک گفت و تموم 

در صورتی که سالهای گذشته کادو میخرید ، کیک میخرید و محبت و توجه بیشتر داشت امسال هیچیییی منم به روی خودم نیاوردم در صورتی که رابطمون اینجوری سرد و الکی نبوده هیچ وقت از چند روز پیشم قول داده بود میریم شیراز یه حال و هوا عوض میکنیم هی دور خودش دور زد آخرش گفت مطمئنی میخواید برید !؟ 🙁

در صورتی که من از صبح زود چمدون خودمو پسرمو بسته بودم و چند بار پرسیدم کی حرکت میکنیم هی میگفت ناهار میخوریم میریم ،،، نمیدونم یه چرت ظهر میزنم میریم یا دو ساعت پیش گفت برم یه سر بیرون بعد میایم میریم … الانم که این سوال رو پرسید گفتم ببین اگه دلت به رفتن نیست نریم گفت آره بزار یه هفته دیگه

در صورتی که نه کار خاصی داره نه مشکلی ،،، اونجا هم که داریم میریم خونه خودمونه هزینه ایی نداره سفرمون…

حالا من فقط همین دو مورد رو گفتم ولی کلا چند ماهه محبت کردنش آبکی و مصنوعی شده… 

چیکار کنم واقعا دلم شکسته و نشستم گریه کردن از دستش باردارم هستم؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بهش بگو 

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆               خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن ببین دردش چیه

غرورم اجازه نمیده فقط وقتی پر شدم شاید در قالب گلایه حرف بزنم اما الان نه تو خودم میریزمو غصه میخورم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
همدردیم عزیزم احتمالا کار جدیدی رو می خواهد شروع کنه و تمام حواسش به کارش است بی خیال شو عزیزم&nbs ...

دقیقن همینجوریه کار دومش رو به اسرار خودمه چند ماه شروع کرده ولی کلا وقت آزادم که داره این مدت واسه دوستش میزاره تا من

لطفا خواسته هات رو به زبون بیار وتوی خودت نریز

دیشب باهاش سر سنگین بودم و صبح گفتم که از بی توجهیش به روز تولدم دلخور بودم عین خیالش نبود

من ساده گفتم حالا بخاطر اینکه از دلم در بیاره  سفر میریم مثلا یه کاری میکنه بهم خوش بگذره فراموش کنم ولی همچنان بی توجه

دیشب باهاش سر سنگین بودم و صبح گفتم که از بی توجهیش به روز تولدم دلخور بودم عین خیالش نبود من ساده ...

من درکت می کنم شوهرمم همین طورع

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆               خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩‍❤️‍👨
دیشب باهاش سر سنگین بودم و صبح گفتم که از بی توجهیش به روز تولدم دلخور بودم عین خیالش نبود من ساده ...

همسر منم همینطور

چند روزه زایمان کردم،جالبه در حد سلام خشک و خالی

نه حالمو می پرسه،نه بچه رو می بینه،کلا بی‌تفاوت

همسر منم همینطور چند روزه زایمان کردم،جالبه در حد سلام خشک و خالی نه حالمو می پرسه،نه بچه رو می بی ...

ای وای چقدر بد … ناراحت شدم برات عزیزم 

اول بگم قدم نو رسیدت مبارک دوم اینو بگم که منم سر زایمان اولم شوهرم یکم اینجوری بود بعد بهتر شد ازش که پرسیدمو گله کردم بعدها توی آرامش گفت بخدا حس غریبی بود نه کاملا میتونستم با بچه کنار بیام و نه با حس عجیب پدر شدن… از طرفی دنیایی از فکرای نگران کنده برای آینده ی تو بچه و مسئولیت تو سرم بود کلا بهم ریخته بودم یکم زمان برد تا تونست آدم نرمالی بشه تو هم بهش زمان بده گلم