2777
2789
عنوان

ازواج پزشک و مهندس

1439 بازدید | 87 پست

سلام. نظرتون در مورد ازدواج دانشجوی پزشکی با دانشجوی ارشد مهندسی در دانشگاه تراز اول چیه.؟ شرایط مهاجرت و ادامه تحصيل خارج از کشور رو دانشجو ارشد کاملا داره. هدفش آمریکا است. وضع مالی خانوادش خوبه اگر بخاد کار کنه به درسش نمیرسه برا همین کار نداره وگرنه تلاش گر و کاریه 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكي از اقايون كاربراي سايت هم اين شرايط رو داشت

خانمش دانشجو پزشكي عمومي بود تا الان ك تخصص بود 

داشت ب جدايي فكر ميكرد 

دوتا شهر مختلف بودن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مبارکه میمونه اخلاقافقط

اخلاق رو چه طور تشخیص باید داد؟ 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

من جای اون دانشجوی ارشد مهندسیه بودم هرگز به ازدواج فکر نمیکردم و فقط تمرکزمو میداشتم روی درس و مهاجرتم و میرفتم 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
دانشجو مهندسی چی هستن؟

مهندسی مواد

ورودی چه سالی هستی؟؟

شرمندتون هستم که نمیتونم جواب بدم چون شناسایی میشم

شریف خونده؟

داره میخونه