2777
2789

همیشه یه جوری رفتار میکنن ک اگه هرکاری هم بکنی هرچیم خرج کنی بازم بدهکاری بشون

براشونم مهم نیست وضع مالیت چطوره

داری یا نداری

همیشه تیکه میندازن 

الان مادرشوهرم اومده بیمارستان خصوصی برا دستاش گفتن ۸۰ میلیون تومن هزینه درمانو داروش میشه

در صورتی که همین کارو با نصف قیمت تو دولتی میتونه انجام بده

خودشو دخترشم توقع دارن دو تا پسرش باید جورش کنن

چرا؟چون وظیفشونه

خب نداری چرا میری بیمارستان خصوصی

شوهر منم میگه باید بدم،بخدا من از ۹۰ درصد خرجای خودم و بچم زدم چون بازار کارش خوب نیس فعلا

الان قراره ۴۰ تومن خرج بیمارستان خصوصی بده

خدا رو خوش میاد آخه؟منکه راضی نیستم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

دخترش میلیاردره،یه قرون نمیده

میگه دوماد وظیفه نداره

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب نزار به هیچ عنوان نزار 

چیکار کنم؟اصلا انقد از اول طلبکار بودن شوهرمم باورش شده بدهکاره

شده قرضم کنه باید این پولو بده

بگو عروسم وظیفه نداره

پول مال پسرشونه

عروس غلط کرده

این عقیدشونه

کاش مردها یاد بگیرن بعد ازدواج الویت اول همسر و فرزندانشونه اگر داشته باشن به والدین هم کمک کنند

بخدا من راضی نیستم

منم تو این پول سهم دارم بچم سهم داره

چیکار کنم؟اصلا انقد از اول طلبکار بودن شوهرمم باورش شده بدهکاره شده قرضم کنه باید این پولو بده

ینی چی اخه چیکار کنم نداره بگو این حق منو بچمونه من از خیلی چیزا نزدم ک تو بری بدی مادرت خرج بنداز گردنش بگو باید اینو بخری اونو بخری تو زن اونی یکم روش کار کن ببخشید واضح میگم موقع نزدیکی حرفاتو بهش بزن نرمش کن همچینم گوش میده