2777
2789
عنوان

هیچکی واسم خوابم رو تعبیر نمیکنه من واقعا دارم دیوونه میشم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب بجای دنبال کردن این خواب  پاشو برای مرحوم نماز بخون دعا و فاتحه بخون ک اون دنیا در آرا ...

فردا اگه بتونم خیرات کوچکی میدم هر چند خودم زیاد وضع خوبی مثل عموم ندارم اما امیدوارم خدا ازم قبول کنه

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه  حتما

عزیزم شما مشکلی تو زندگیتون دارید که گریه ی عموی شما نشان از نگرانی داره صدقه وخیرات بدید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
فردا اگه بتونم خیرات کوچکی میدم هر چند خودم زیاد وضع خوبی مثل عموم ندارم اما امیدوارم خدا ازم قبول ک ...

ان شاالله ک قبول باشه گلم و روحشون شاد باشه 

عزمزمه تو تنها نیستی ب خانوادش هم بگو براش خیرات کنن

همسر و فرزندانش

مثلا مادر بزرگ من بخواب یکی از نوه هاش اومده بود و خواسته بود ک دختراش براش بیادش باشن

عزیزم اینم بگم اگه متهل هستی و اگر شاغل نیستی قبل خیرات از شوهرت اجازه بگیر اگر از دارایی شوهرت خرج میکنی اما اگه خودت شاغل هستی نیاز نیس ان شاالله ک قبول حق

عزیزم شما مشکلی تو زندگیتون دارید که گریه ی عموی شما نشان از نگرانی داره صدقه وخیرات بدید

واقعا تعبیرش اینطور میشه؟

آخه من ۳ ماهه باردارم و فرزند اولم هست یکم نگران شدم 

ان شاالله ک قبول باشه گلم و روحشون شاد باشه  عزمزمه تو تنها نیستی ب خانوادش هم بگو براش خیرات ...

ممنون عزیزم خدا روح رفتگان و مادر بزرگ شما رو قرین رحمت کنه 

چشم عزیزم خودم شاغلم و خداروشکر هرچند کم اما حقوقی دارم بازم ممنونم خواهر

واقعا تعبیرش اینطور میشه؟ آخه من ۳ ماهه باردارم و فرزند اولم هست یکم نگران شدم 

بله عزیزم نگران حال شماست حتما صدقه و خیرات یادتون نره 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
ممنون عزیزم خدا امواتتون رو بیامرزه

مرسی عزیزم همچنین برای شما 

همه گفتن ما ازش راضی هستیم  آخه تا اونجایی که ما میدونیم بی آزار بود

قران بخون براش...

منم یه عمو داشتم مجرد بود فوت کرد 

هروقت خوابشو میبینم براش قران میخونم و صلوات میفرستم