2777
2789

من دو روز نزدیک عید عموم رو از دست دادیم که جوون بود و دوتا بچه داره و واقعا دردش تمومی نداره واسمون 

امروز عصر که خوابیدم خواب دیدم که عموم دراز کشیده اما من تو خواب آگاهی داشتم که فوت کرده و گفتم سلام عموجان خوبی؟گفت سلام عموجان نگار خوبی؟ من گریه کردم و گفتم عمو حیف تو نبود که فوت کردی و دیدم خیلی گریه کرد و بااین حال هیچ دندونی تو دهنش نبود و گفتم عمو به من بگو اوضاع اون دنیا چطوره؟ دوباره سر تکون داد و گفت هی عمو جان و دوباره گریه کرد 

بنظرتون تعبیرش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون وسیله خوردن غذا و رزق هست وقتی کسی دندون نداره یعنی رزق و عمری دیگه به این دنیا نداشته! 

ولی در کل به نظر میاد عموی شما اونجا دلنگران بچه هاش تو این دنیاست ولی از دستش برنمیاد که کاری براشون انجام بده، برای همین ناراحته! 

یا ارحم الراحمین

گلم واسه شادی روحشون قرآن بخون صدقه هم واسه آرامش روحشون بده زیاد هوای زن و بچه هاشون رو داشته باشین من مادر شوهرم فوت کرد بعد یه مدت اومد به خواب خواهر زادش بهش میگفت گوشام درد میکنه اون تو حقیقت دوتا دختر داره که ازدواج نکردن خواهر زادش میگفت معنی این خواب این که نگرانه دختراشه 😔

عزیزم خب بجای دنبال کردن این خواب  پاشو برای مرحوم نماز بخون دعا و فاتحه بخون ک اون دنیا در آرامش باشه

چون روح ادم هایی ک فوت شده میتونن بیان از طریق خواب ب زنده هاشون از حال اون دنیاشون بگم

من شنیدم اکثر مردگان در ماه مبارک بیشترشو اومدیشون  ب خانوادشونه  ک براشون دعا کنه و فاتحه بفرست 

ب نیت فاتحه برای اونا غذا درست کنه افطاری بده

میگن ثواب افطاری ک داده میشه مثل یک نور ب اون ها میرسه

تعبیرش اینکه عموت اونجا راحت نیس

براش دعا قران و فاتحه بخونید و از بقیه براش حلالیت بطلبید