2777
2789
عنوان

بیایید بگید قشنگن یا ن انگشترم

82 بازدید | 5 پست

بچه ها اینو خریدم وزنش زیر یک گرمه بعد ۵۰۰ تومن دقیقا اجرت و سودش شد 

بنظرم گرون داد خودم همش حساب میکنم میرم خرید و همراه برادرم رفتم برای خرید نشون و حلقه عقد حساب کتاب گردم هردوبار میخاستن گرون بهمون بدن مرتیکه فک میکرد خریم میگم این حسابی ک میکنی اشتباس میگه ن شما مالیاتش حساب نکردی میگم مالیات ک حذف شده میگه نه ۱/۵ درصد داره زیر بار نرفتم نذاشتم گرون بده 

یدفعه دگ هم میگفت ۲ درصد عوارض داره  خندم گرفته بود گفتم اقا نکنه عوارض شهرداری داره 😂میخاست ۶۰۰ تومن بخوره نذاشتم 

ولی وقتی با شوهرم میرم اصلا نمیذاره حرف بزنم میگه زشته و فلان و اینا غر میزنه من بخام کل کل کنم نذارم گرون بدن 

اینم با شوهرم بودیم دگ هیچ نگفتم ولی وزنش ۷۰۰ سوت هست و ۵۰۰ تومن اجرت خورد 

رو انگشتری ک داداشم خرید واسه عقد برا زنش ۱۶ درصد اجرت گرفت با اینکه خیلی ظریف کاری داشت 

ولی اینو از من ۱۷ درصد گرفت 

خلاصه ک حواستون باشه مردم خدا پرست نیستن تو این زمونه خودتون حساب کتاب کنید بپرسید چقد اجرتشه طلای کم اجرت بخاهین همون اول بگین طلاهای اجرت پایینو بیاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قیمت طلا رو در وزنش ضرب میکنی  بعد به اضافه ۷ درصد سود خودشون به اضافه درصد اجرت میکنی&n ...

ینی خودشون حق ندارن بالاتر از هفت درصد سود بگیرن اره؟

ینی پولی که برا طلا میدیم باید سود هفت درصد و اجرت و خود طلا باشه چیز بیشتر نباید بگیرن؟