2777
2789

دوتا دختر دارم۶ساله و ۴ماهه 

دختر ۶سالم دوسه هفته یبار مریض میشه ۴ماهم ک چند روز پیش مریض شد بردم سرم و امپول زدم براش جفتشون خوب شدن الان دوباره دختر بزرگم صداش گرفته گلوش میسوزه خسته شدم دیگه بخدا چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت جایی نرید تو جمع نباشید سرماخوردگی زیاد شده  اگه مهد میره دخترتون بهش یاد بدید مراقب با ...

اخه زورم میاد ک هیچ جا نمیرم و اینجور میشن

دخترمم بخاطره مریضی نذاشتم دیگه پیش دبستانی بره 

ب دکترم میگم من هیج جا نمیرم چرا مریض میشن میگه ویروس تو هوا پخشه

اتفاقا چون جایی نمیره بدنش ضعیف شده. منم یه مدت پسرمو جایی نمیبردم هی مریض میشد. یه روز تصمیم گرفتم مثل قدیمیا بیخیال باشم و همه جا برم. حالا یا مریض میشه یا نمیشه دیگه چه فرقی داره. دکتر پسرم گفت وقتی هیچ جا نمیره سیستم ایمنیش ضعیف میشه چون ویروسا و میکروبای مختلف تو بدنش نمیره

اخه زورم میاد ک هیچ جا نمیرم و اینجور میشن دخترمم بخاطره مریضی نذاشتم دیگه پیش دبستانی بره  ب ...

راست میگ ویروسه دیگ

منم ابجیم بچشو هیچ جا نمیبره 

ولی ما ک همه جا میریم همون ویروس رو جفت بچه هامون میگیرن

اتفاقا چون جایی نمیره بدنش ضعیف شده. منم یه مدت پسرمو جایی نمیبردم هی مریض میشد. یه روز تصمیم گرفتم ...

منم دارم ب همین فک میکنم فک کنم از بس جایی نرفتن اینجور میشن ولی میترسمم برم جایی خیلی ترسو شدم