2777
2789

پسرعموم اومد خونمون میخواست تلویزیون ببینه منم تند تند رفتم صحفه تی وی و پاک کردم خاک نشسته بود اونم دید رسما آب شدم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با داداشم رفتیم هایپر مارکت دنبال روغن ذرت بودم رفتم دم باجه  نمیدونم چی شد زبونم گرفت یهو گفتم روغن بلالی دارید؟!!🤦 داداشم جلو همون فروشنده و بقیه شرفمو برد از بس خندید بقیه هم بهم خندیدن😐😐

چندسالشه پسرعموت؟😂😌

19😐🥴

بهم خندید😖

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

چند وقت پیش مادرشوهرم به ناحق یه دعوا راه انداخت. برادرشوهرم هم اومده بود با شوهرم طرف منو بگیرن و این چیزا ... چند روز بعد دیدم برادرشوهرم اومد خونه امون گفت حالت بهتره الان گفتم پس چی معلومه حالم خوبه من خیلی یه موضوع رو کش نمیدم یهو نه گذاشت نه برداشت گفت موضوع کش نمیدی یا اون شب مارو کتک زدی دلت خنک شد ... تازه یادم افتاد وسط دعوا که میخواستم از خونه بزنم بیرون و خواستم شوهرمو کنار بزنم با دست برادرشوهرمو زدم ..خیلی افتضاح بود 

اشکال نداره گل🤣🤣🤣🤍

اشکال ک نداره ولی ضایع شدن بد دردیه💔