sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 عنوان درمان پیسی کسی سراغ داره 1317 بازدید | 18 پست برادرم چند ماهه یه لک سفید رو صورتش افتاده که پیسی تشخیص دادن کسی درمان قطعی داشته 1402/01/31 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردی_از_دیار_غربت عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 299 اگر کسی راه حلی داد ممنون میشم من رو لایک کنید 🙏 ببخشید سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 فکر کنم نداشته باشه 😐 چی نداشته باشه؟ پیش دوتا متخصص رفتم تشخیص این بوده
ferferbanoo عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 2016 تو شیراز یه عطاری هست میگن هر کی میره را درمان میکنه حکیم چنومیا(اسمشو دقیق یادم نیست)تو گوگل سرچ کن میاره برات همینجا هم سرچ کنید برات میاره تاپیکاشو
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 اگر کسی راه حلی داد ممنون میشم من رو لایک کنید 🙏 ببخشید چطور دارین شما؟
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 تو شیراز یه عطاری هست میگن هر کی میره را درمان میکنه حکیم چنومیا(اسمشو دقیق یادم نیست) تو گو ... شنیدم منم ولی فقط بچه ها رو درمان کرده البته تو همین نی نی سایت شنیدم
مردی_از_دیار_غربت عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 299 چطور دارین شما؟ بله من پشت دستم تقریبا روی آرنج لکه سفید اومدهدکتر نرفتم ولی به گمانم پیسی هستمن از اول نداشتم... میگن ترشی و ماست باهم تو غذا بخوری اینطوری میشه. منم قبول نداشتمولی فکرکنم به خاطر همونه سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 بله من پشت دستم تقریبا روی آرنج لکه سفید اومده دکتر نرفتم ولی به گمانم پیسی هست من از اول نداشت ... کاش مثله بقیه بیماریها درمان داشت خیلی رو اعصابه
مردی_از_دیار_غربت عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 299 کاش مثله بقیه بیماریها درمان داشت خیلی رو اعصابه من راستش نرفتم دنبال درمانشفرصت نکردم هنوزولی فکر نمیکنم درمان نداشته باشه!من پوستم همینطوری لکهای ریز قهوهای داره. بعضی وقتا آلوئه ورا میزنم خیلی کمتر میشه...برای پوست خوبه کلاحالا میخواید آلوئه ورا رو براش امتحان کنین سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 من راستش نرفتم دنبال درمانش فرصت نکردم هنوز ولی فکر نمیکنم درمان نداشته باشه! من پوستم همینطور ... اتفاقا ما خیلی پیگیر بودیم و خیلی در موردش خوندم تنها چیزی که ننوشتن خوبه همین آلوئه وراست
مردی_از_دیار_غربت عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 299 اتفاقا ما خیلی پیگیر بودیم و خیلی در موردش خوندم تنها چیزی که ننوشتن خوبه همین آلوئه وراست ننوشتن؟ منظورتون نوشتن بود؟ 😅آره بنظرم آلوئه ورا خیلی موثرهفقط کرم یا ... آلوئه ورا نگیریدخودش رو بخریدیه تیکش رو در بیارید و پوستش بکنیداون مایع شفاف و لزج رو رو جایی که پیسه بزنیدانشالله خوب میشه سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
sanazi00 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 889 ننوشتن؟ منظورتون نوشتن بود؟ 😅 آره بنظرم آلوئه ورا خیلی موثره فقط کرم یا ... آلوئه و ... ننوشتن