2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شیراز یه عطاری هست میگن هر کی میره را درمان میکنه  حکیم چنومیا(اسمشو دقیق یادم نیست) تو گو ...

شنیدم منم ولی فقط بچه ها رو درمان کرده البته تو همین نی نی سایت شنیدم

چطور دارین شما؟

بله من پشت دستم تقریبا روی آرنج لکه سفید اومده

دکتر نرفتم ولی به گمانم پیسی هست

من از اول نداشتم... میگن ترشی و ماست باهم تو غذا بخوری اینطوری میشه. منم قبول نداشتم

ولی فکرکنم به خاطر همونه

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
کاش مثله بقیه بیماریها درمان داشت خیلی رو اعصابه

من راستش نرفتم دنبال درمانش

فرصت نکردم هنوز

ولی فکر نمیکنم درمان نداشته باشه!

من پوستم همینطوری لک‌های ریز قهوه‌ای داره. بعضی وقتا آلوئه ورا میزنم خیلی کمتر میشه...

برای پوست خوبه کلا

حالا میخواید آلوئه ورا رو براش امتحان کنین

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
من راستش نرفتم دنبال درمانش فرصت نکردم هنوز ولی فکر نمیکنم درمان نداشته باشه! من پوستم همینطور ...

اتفاقا ما خیلی پیگیر بودیم و خیلی در موردش خوندم تنها چیزی که ننوشتن خوبه همین آلوئه وراست

اتفاقا ما خیلی پیگیر بودیم و خیلی در موردش خوندم تنها چیزی که ننوشتن خوبه همین آلوئه وراست

ننوشتن؟ 

منظورتون نوشتن بود؟ 

😅

آره بنظرم آلوئه ورا خیلی موثره

فقط کرم یا ... آلوئه ورا نگیرید

خودش رو بخرید

یه تیکش رو در بیارید و پوستش بکنید

اون مایع شفاف و لزج رو رو جایی که پیسه بزنید

انشالله خوب میشه