2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

1706 بازدید | 27 پست

توروخدا یکی راهنمایی کنه.

دخترم زردی داشت زردیش ۱۵ بود بستری شد اومد رو ۹ مرخص کردیم. گفتن دلیل زردی ناسازگاری گروه خونی بوده. من او مثبتم دخترم آ یا بی مثبت بود. الان ما آر هاشمون مثبته میشه؟

هنوز زردی دخترم پایین نیومده دیشب هم همون رو ۹ بود تو خدا راهنمایی کنید بگید چرا پایین نمیاد چیکار کنم پایین بیاد.

ان ناسازگاری هست چرا دکترم نگفت آمپول رگام بزنم.

برای حال خوب هم دعا کنیم 💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد اطلاعات پزشکی ندارم، ولی دختر بزرگم که الان 18 سالشه از زردی مریض شد و الان معلول جسمی و ذهنی هست، فقط و فقط 

بخاطر زردی که توی خونش بود و من متوجه نشده بودم، زردی رو جدی بگیرید و تا پایان درمانش رو ادامه بدید 🙏

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

عزیزم ناسازگاری خون شما و جنین باعث زردی نمیشه ناسازگاری خون مادر و پدر باعث زردی میشه و اینم هیچ ربطی ب آمپول رگام نداره امپول رگام رو مادرانی ک منفی هستن میزنن و اینکه زردی تا پایان ۴۰روزگی هسش بانوزاد فقط باید عددش زیر ۱۰باشه بعد از ۴۰روز خود ب خود از بین میره ب شرطی ک شیردهی زیاد باشه فقط

من خودم ۲تا دخترام زردی داشتن 

روی ۹ که خوبه عزیزم... چیزای خنگ مثل عرق کاسنی بخور و مرتب بهش شیر بده تا دفع بشه.. 

از اول زایمان کلا کاسنی و شاهتره میخورم، روزی ی بار روش عرق می ریزیم صورتشم با دستمال عرق میکشم هر روز الان نزدیک ی هفتس پایین نیومده ولی خدارو هزاران بار شکر بالاتر هم نرفته 

عزیزم ناسازگاری خون شما و جنین باعث زردی نمیشه ناسازگاری خون مادر و پدر باعث زردی میشه و اینم هیچ رب ...

تو نت زدم علت نازساگاری خیلی چیزای ناجوری اورد💔 خیلی ترسیدم. نوشته بود باعث آنمی شدید میشه