2777
2789
من برای عفونت قارچی امشب رفتم دکتر حالا که داروهای رو گرفتم میبینم که هم پماد کلوتریمازول داده هم یک شیاف که اون هم دوره مصرفش ۷ روزه . تا حالا ندیدم که هم زمان دو نوع داروی واژینیسم به کسی تجویز کنن الان گیج شدم آیا ۷ شب باید از هر دو استفاده کنم یا طی ۱۴ شب و دیگه اینکه اگه الان باید همزمان باید هر دو رو استفاده کنم باید چند دقیقه فاصله بین پماد و شیاف بگذارم ... کسی تا حالا تجربه شو داشته
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
پریسا الان این پماد و شیاف رو چطور هر شب استفاده کنم کدوم رو اول ؟ چقدر فاصله بندازم بینشون؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده تا حالا همزمان استفاده کرده باشه ؟
مامان بنین جون دکتر به شما اینجوری گفت
من وقتی قارچ میگیرم دکتر در مورد شیرینی و دو غ همینو میگه اما درباره پمادا که سوال کردی من تا حالا دو تا همزمان ندادن ولی همینطوره دیگه نمیشه که با هم استفاده کنی یکیشو ظهر بزار یکیشو شب حالا هم اگه میخوای مطمئن شی از داروخانه بپرس
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی رو رفتم. من اچ پی وی داشتم که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات غیرعادی و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما دوستای گلم بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو یا تجربه مشابه تون منو یاری کنین؟ منتظرتونم خانومای گل...