2777
2789

خانما من خیلی مرددم موهامورنگ کنم چون میخوام هم کوتاه کنم هم رنگ ولی اصلا نمیدونم کدوم آرایشگاه برم اصلافرقی میکنه و جایی روهم بلد نیستم کارش خوب باشه چون تا به حال اصلارنگ نکردم ولی یه لایت خوشگل دلم میخوادبزنم شماکه رنگ میکنید اصلا خوبه به نظرتون رنگ کردن با تمام آسیبهایی که داره واگه جای خوبی روبلدید لطف کنیدبگید 

وحشتناک زیبایی موهات را از دست میدی و دکلره اسیب وحشتناکی میزنه به موهات اگع موهات سفیدی نداره بذار باشه بهش دست نزن 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه موهات خراب نشه باید هم اندازه هزینه زنگ، هزینه محصولات مراقبتی کنی تا یه ذره موهات جلوه داشته باشه

بنظرم اگر هم دلت میخواد رنگ کنی یه مش فیس فریم کن که هم از ریشه موت فاصله داشته باشه هم مقدار کمی از موهات درگیر بشن

اگه موهات خراب فعلا دست نزن احیا کن خوب بشه بعد برای موهات اگه مشکی لایت در بیار یا امبره کن رنگ دود ...

موهامو اصلا رنگ نکردم تا به حال بعد خودموهام یه مقدار روشنه مشکی نیست ولی خودمم میخوام لایتای کرم دربیارم ولی از سوختن مو میترسم 

شما رنگ میکنید موهاتون رو؟ آخه الان هر کی رو میبینی موهاش رنگ داره خیلیم خوشگله😭

من عمری رنگ کردم

الان که رنگ مشکی طبیعی گذاشتم از همیشه خوشگلتر شدم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

دوستان من موهام فر بود یه تیکه فیس فریم دکلره کردم بعد اون تیکش کامل صاف شده!

یعنی کل موهامو رنگ کنم موهام صاف میشه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡