2777
2789
عنوان

خانما راهنماییم کنید چطور رفتار کتم از شوهرم متنفرم حوصله شو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 54 پست

من همسرم عصبیه ولی مثلا اصلا وقتی عصبی میشه هیچی نمیگم وقتاییم ک باهم خوبیم میگم تو خیلی خوبی و هزارتا تعریف فقط تنها مشکلت اینه عصبی میشی اونوقتا خیلی ازت ناراحت میشم بعد میگ بخدا د  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم خیلی فقیره خونیه که توشه خونیه نامادریمه

ای جانم عزیزم واقعا شرایط سختیه خداخودش کمک کنه بهت 

پس متاهلیت ازاون مجردی کوفتی بهتر بود 

سعی کن شرایطو کنترل کنی باهاش کل کل نکن بذار تواون شرایط قرار نگیری چاره نیست

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

واسه چی متنفری

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

میگ بخدا دست خودم نیست دیگ منم کنار اومدم با اخلاقش

دقیقا ماباید اجازه ندیم تواون شرایطا قرار بگیرن ک ازکوره دربرن 

موقعی ک ارومن و خوبن یادبدیم چجوری ب اعصابشون مسلط بشن 

و مساعلی ک میدونیم مدام سرش بجنگ میفتیم رو تکرار نکنیم هربار 

اینجوری خیلی کنترل میشه رابطمون

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بیخود هر دفعه بهانه ای میاره

اسی ببین مشکل همسرت چیه 

مثلا آخرین دعوای منو همسرم سر این بود گف دلسترو بده گفتم خوب نیس دلستر وسط غذا بخوری گف میگم بدع دادم بهش ولی گفتم چرا رعایت نمیکنی دلسترو کوبید زمین شروع کرد داد و هوار و ....

من فهمیدم ریشه تموم عصبی شدنای شوهرمو مثلا همین مورد برا اینه بچه بوده طعنه شکم شنیده زیاد الان خیلی بدش میاد بگی اینو نخور میگ ابرومو بردی در حالی ک من منظوری نداشتم بگرد ببین ریشه مشکلش از کجاس 

دقیقا ماباید اجازه ندیم تواون شرایطا قرار بگیرن ک ازکوره دربرن  موقعی ک ارومن و خوبن یادبدیم چ ...

آره دقیقا همسر شماهم عصبیه؟من ریشه عصبی بودناش رو کشف کردم میدونم ب چ چیزایی حساسه وقتیم الکی عصبی میشه کلی ازش تعریف  و تشکر میکنم حالش خوب میشه 😁

آره دقیقا همسر شماهم عصبیه؟من ریشه عصبی بودناش رو کشف کردم میدونم ب چ چیزایی حساسه وقتیم الکی عصبی م ...

انقدر پشت سر هم نارحتم میکنه بزور جواب سلامشو میدم

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋
دقیقا ماباید اجازه ندیم تواون شرایطا قرار بگیرن ک ازکوره دربرن  موقعی ک ارومن و خوبن یادبدیم چ ...

عزیز خدا شاهده شوهرم خیلی دیوونه است سر چیزای که به عقلتم خطور نمیکنه دعوا را میندازه

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋
انقدر پشت سر هم نارحتم میکنه بزور جواب سلامشو میدم

اینجوری اصلا فایده نداره میدونم دل چرکینی من شرایط تورو دارم ولی تونستم درستش کنم ی مدت امتحان کن باهاش خوبدباش از سر کار اومد برو پیشوازش ازش تعریف کن چیزی گرفت واسه خونه مثلا گوجه بگو چ گوجه هااااایی آوردی عالین همیشه بهترینارو میخری معجزه میکنه 

عزیز خدا شاهده شوهرم خیلی دیوونه است سر چیزای که به عقلتم خطور نمیکنه دعوا را میندازه

شوهرمنم همینه سر کوچیکترین چیزا دعوا راه مینداخت الان خیییییلی بهتر شده چشش نزنم باید سیاست داشته باشی نداشته باشی باید همش غصه بخوری

آره دقیقا همسر شماهم عصبیه؟من ریشه عصبی بودناش رو کشف کردم میدونم ب چ چیزایی حساسه وقتیم الکی عصبی م ...

اره عزیزم الان خیلی بهترشده 

من ازموقعی ک شناختم بهش بیشترشده دیگه توموقعیتی قرار ندادمش ک ازحالت عادیش خارج بشه

یعنی دعواهامون خیلی کم شده

بنیازش ک توجه کنم کمتر تواون حالتها قرار میگیره وقتی دیربدیر رابطه برقرار کنیم متوجه میشم بی حوصله عصبی هست 

سعی میکنم محیط خونرو آروم کنم کارامو میکنم ک بهونه دسش ندم دعوا بینمون پیش بیاد میتونم نکنما اما باهم بگومگو میکنیم چه ارزشی داره ارامش خودم ازبین میره یعنی هرکار کنم واسه مهیا کردن ارامش خودمه

اگ تورفتارش زیاده روی کنه میرم تواتاق و درومیبندم تاآروم شم بعدمیبینم سروکلش پیدامیشه و میادازدلم درمیاره 

وقتی ک میاد ازدلم دربیاره اونموقع حرفامومیزنم و باهاش قرار میکنم ک فلان رفتارارو نکنه بهم قول بده ک روخودش کارکنه قولو قرار میکنم باهاش و ازطرفی خودمم محیط خونرو یجور میکنم کمک کنم بهش 

بالاخره خودشونم دوسندارن اینجوری میشن و عذاب میکشن

بمن چندبار اوایل زندگی میگف دست خودم نیست

میگفتم لطفا دست خودت باشه اگ بااین حرف برفتارمون ادامه بدیم و توجیح کنیم خب منم میتونم خیلی رفتارا کنم و بگم دست خودم نیست این ک نشد اگ فک میکنی نیاز ب کمک داری و لازمه رواعصابت کارکنی خب بفکر باش برو پیش مشاور یاهرکارلازمه بکن بتونی ب اعصابت تسلط پیداکنی

و یوقتا براش جریمه درنظر میگرفتم مثلا بعداینکه میومد دلجویی میگفتم میخوای دلم اروم بشه کارتتو بده بمن میرم بیرون خرج میکنم دلم خنک شه 

😀😀

میدونستم توشرایط بدمالی هم هست یمقدار رعایت میکردم اما بهش میگفتم هربار ناراحتم کنی جریمت میکنم اینجوری

کم کم سعی کرد خودشو کنترل کرد و الان الحمدلله خیلی بهترشده قبلا بددهنی میگرد الان اصلا خداروشکر بددهنی نمیکنه 

قبلا دستش روم بلند میشدالان چندساله ک روخودش کارمیکنه خداروشکر این اخلاقشو کنار گذاشته منم خیلی سفتو سخت بودم ک اجازه نمیدادم خودشو ول کنه و بدتر شه

بعدش میاد ازدلت درمیاره یانه

تواونموقع جدی باهاش اتمام حجت کن بگو این رفتارات نباید  ادامه دار بشه نمیخوام دخترمونم عصبی بشه روروحیش تاثیر بذاره ببین وقتی اروم باهم حرف میزنیم چقدخوب باهم بنتیجه میرسیم نیاز ب اونهمه خشونت نیست ماباید ازرابطمون لذت ببریم باهم خوب باشیم مگه باهم دشمنی داریم توشوهرمی توحامی منی توباید هوامو داشته باشی ازاین قبیل حرفا بزن رامش کن یکم بخودش بیاد یکم بفکر بره بحرفات فک کنه حق بده متوجه اشتباهش بشه