2777
2789
عنوان

علائم زایمان زودرس

474 بازدید | 32 پست

سلام خانوما 

من ۳۲ هفته هستم تقریبا ی هفته اس بچم ب لگنم خیلی فشار میاره موقع حرکت بعضی وقتا پایین نافم میچرخه 

شکمم انگاری یکم اومده پایین خیلی میترسم زایمان زودرس داشته باشه کسی بودن تو این هفته این علایمو داشته باشه و ب موقعش بچش دنیا بیاد؟ من زیاد کارم نمیکنم اکثر اوقات یا نشستم یا خوابیدم

هفته ایی یکی امپول پروژسترون هم میزنم چون شکمم گهگداری شل و سفت میشد

من درد داشتم مثل پریودی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت ک آمپول بهت داده منم شل و سفت میشه هر چی به دکترم میگم هیچی بهم نمیده میگه درد نداری مهم نی ...

دکترتو عوض کن عزیزم منوک شبا با وحشت زایمان زودرس خوابم نمیبره حالا امپولم میزنم

دکترتو عوض کن عزیزم منوک شبا با وحشت زایمان زودرس خوابم نمیبره حالا امپولم میزنم

دکتر خوبیه نمیدونم چرا اینجوری میکنه دیگه آخراشه دلم نمیخاد دکترم عوض کنم 

شما منظم سفت میشه ؟؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
منظمه شل و سفتیش؟  چند بار درروزه؟ تا سه چار بار فک کنم طبیعیه

ن منظم نیس حتی زمانش

هر چی بیشتر میگذره  بیشتر اوقات سفته خصوصا موقع راه رفتن و‌ کار کردن 

خوشبحالت ک آمپول بهت داده منم شل و سفت میشه هر چی به دکترم میگم هیچی بهم نمیده میگه درد نداری مهم نی ...

دکترت رو عوض کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
انقباض طولانی نیست  یک دقیقه سفته بعدش شل میشه  نهایتش یک ونیم دقیقه طولانی نمیشه

ن من شکمم بیشتر اوقات سفته جدیدا احساس فشارم میکنم ک نفسم میگیره انگاری بچه داره محکم خودشو ب شکمم فشار میاد نمیدونم‌دیگه بده یا ن ولی سرویکسم چک کردم خوب بود