2777
2789
عنوان

وزن جنينتون هفته ٣٨چقدر بود؟

192 بازدید | 15 پست

برا من ٣٥٠٠بود بنظرتون تا ٤٠هفته ٤كيلو ميشه كه دكترم سز قبول كنه؟ دوس ندارم طبيعى زايمان كنم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم ۳۷هفته وزن بچه ۳و۵۰۰بود وقتی دنیااومد ۴و۲۰۰ بود سزارین شدم اره احتمالا مال شماهم ۴میشه ولی بیم ...

يعنى بيمارستان خصوصى راحت تر سز قبول ميكنن؟

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

من به ۳ هم راضیم ولی مهم سلامتیشه نشد هم نشد سز اختیاری تو بیمارستان خصوصی واقعا گرونه ولی مجبوری مبخوام برم از طبیعی وحشت دارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من  ۳۹ هفته ۳۶۰۰ بود ۴۱ هفته دنیا ام ۴۳۰۰

سزارين شدين؟

من به ۳ هم راضیم ولی مهم سلامتیشه نشد هم نشد سز اختیاری تو بیمارستان خصوصی واقعا گرونه ولی مجبوری مب ...

منم مجبورم واگرنه وزن برام مهم نيست ، به خدا وحشت ميكنم از طبيعى و معاينه شدناش

چیزای شیرین زیاد بخور انشاءالله وزن بگیره سزارین بشی برای منم لطفاا دعا کن بچم به ریچ باشه سزارین ا ...

انشاالله همون بشه كه ميخواى عزيزم