2821
2789
کمی توضیح بیشتر پلیززز

با یه دستگاه انداخت رروی بدنه دختر خالم چربیهاشو از گوشت جدا کرده عین لوله جارو برقی بود بعد قرص داد بهش گفت ۱۱جلسه بیادش منم آمدم لبهتون بگم اگر کسیاز شما این مراحلو رفته و لاغر شده ما ادامه بدیم و منم برم

عوض شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص های لاغری همش عوارض و ضرره 

منکه هیچ وقت نخواستم تجربه اش کنم. واسه مشاوره لاغری موضعی ران پا رفتم مطب خانم دکتر سپیده مدعی نما 

اونجا یه دستگاه لاغری داشتن که خیلی خوب بود کلی بیمار اومده بود اونجا که از این دستگاه استفاده کنن

به من گفتن چند جلسه بیای ران پات هرچی سلولیت داره از بین میره 

قرصای لاغریی فقط عوارض داره هیچ فایده ای نداره من کلی استفاده کردم ولی تاثیر نداشت که هیچ بدنمم نابود کرد تازه با رژیم کمی لاغرم کردم اما بعدش رفتم پیش دکتر سپیده مدعی نما که توی پاسدارنه مطبشون و از دستگاه اوندا برای لاغری استفاده کردم الانم از نتیجه خیلی راضیم هم چربیام آب شد هم پوستم خیلی سفت و خوب شده...

ببینید لاغری با قرص نه تنها فایده نداره کلی هم عوارض داره!ولی این روش لاغری یا دستگاه هیچ عوارضی نداره تازه هیچ نقاهتیم نداره نتیجه شم یعد یکی دو جلسه کاملا مشخصه خانم دکتر سپیده مدعی نما مطبش توی پاسداران یه دستگاه داره به اسم "اوندا" جدیدترین دستگاه لاغری دنیاست!یه سر بهشون بزنید تا نتیجه رو ببینید!آدرسشو میزارم براتون:خیابان پاسداران.بوستان دهم.پلاک ۱۲۱.طبقه سوم واحد ۸