2777
2789

جدیدا مد شده تو نی نی سایت میگن چرا تو بارداری لوس میشید و ناز میکنید 

ناز کردن زنانگی هست و زن اومده تا ناز کنه مرد هم از اول نازکش بوده مگر اینکه عاشق زنش نباشه و دوستش نداشته باشه ولی اگر عاشق باشه از ناز کشیدن لذت میبره کلا حتی از لوس شدن های زیادی همسرش هم لذت میبره حالا اینکه تو بارداری زن ناز میکنه و حساس میشه چیز بد و عجیبی نیست چون که ۹ ماه داره یه بچه رو تو شکم خودش حمل میکنه و ۹ ماه درد و ویار و تهوع و تحمل میکنه و بعد درد زایمان که وحشتناک ترین درد هست بعد ناز هم نکنه؟چطور موقع رابطه همون مرد مثل خروس میپره رو زن و بچه رو تشکیل میده که واسه همون مرد هست و در اصل خیلی ببخشید جسارت نباشه اصلا خودمو میگم که توله همون مرد و ۹ ماه حمل میکنم اونوقت ناز نکنیم ؟؟ همین مرد یه سرما میخوره زمین و زمان و بهم میدوزه اما به زنی که بارداره و هزاران درد داره میگه لوس بازی ...این مرد یه مرد کاملا سطح پایین و بی شخصیت هست و زنهایی هم که به این چیزا میگن لوس بازی یا خودشون نازکش ندارن و حسودی میکنن و به اسم دکتر و ...میان تو سایت و یا واقعا زنانی هستن که منزلت و عزت خودشونو نمیشناسن و یا کاربر اقا هستن چون من تو این مدت که نی نی سایت بودم ۳ تا کاربر دیدم که کامنت های زنانه میذارن اما اقا بودن ...تو دین از به عنوان ریحانه یاد شده یعنی ظریف و حساس ...و این مردهایی که اینطور هستن خیلی ضرر میکنن چون شاید زن به روشون نیاره اما هیچی بدتر از این نیست که یه زن باهات زندگی کنه اما فکرش و روحش درگیر مردهای بهتر باشه ...

و خانمهای عزیز لطفا پشت هم باشید و کنار هم باشید نه مقابل هم 

ما خانمها اگر پشت و کنار هم باشیم هیچکس نمیتونه از گل نازکتر به ما بگه ..و تا میتونید ناز کنید و هیچوقت ناز و منت مردهارو نکشید

موافقم

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروس😂😂😂

آره گل گفتی

ولی بعضی زنا خیلی لوس میشن گاهی

شاید منظورشون اون بوده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

حرف شما  تا حدی درسته گرچه ادمها توله حمل نمیکنن

روی صحبت با اونایی هست که جدای همسر از بقیه هم انتظار نازکشی دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

😐🙄😕

شاید اونایی گفتن چرا ناز میکنی زیاد خودشون کسی رو نداشتن ناز بکشه یه لحظه دلشون گرفته

خوبه ادم کلا هر اتفاقی تو خونش میفته کف سایت نباشه که حالا بخواد تو چشم بقیه باشه یا یکی خوشحال شه یا یکی ناراحت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

درسته همه دوس دارن یکی نازشونو بکشن اما وقتی همسرمون آدم نیس به ناز کشیدن بقیه حسودی میکنیم مثل من که حسرت عروسی به دلم مونده درسته وقتی عروس میبینم براش آرزوی خوشبختی میکنم اما نه میتونم فیلم عروسی یکیو ببینم نه میتونم کلیپ عروسی ببینم 

من نمیدونم کی چی گفته که نتیجه‌ش شده این تاپیک 😅

ناز کنید، لوس بشید، زیادم اینکارو بکنید

ولییییی

لطفا برای خونه و خونواده خودتون😁😁😁

باتشکر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

🥲🥲🥲 دیگع ازترس مسخره شدن دردوحال خرابیمونم نمیتونیم به روبیارم 

حالا برابچه یکی مشکل پیش بیاد بخاطر این حرفاتون ببینم میتونید جوابگو باشید یانه 

حالامن الان حالم یکم بهترشده ولی همه که مثل من نیستن باید درکشون کنیم

چرا فکر میکنید بحث جاست؟؟ میخوایم غذا بخوریم ، میوه ای چیزی هی الکی دست میگیرن وای حالم بد شد وای فل ...

شما‌چشم دیدن بقیرو نداری عزیزم وگرنه هرکسی باشه می‌فهمه که خانم حامله رو باید درک کرد حالا هرجور که هست بالاخره هورمون ها بهم می‌ریزه تیپ و قیافه بهم می‌ریزه و خیلی چیزای دیگه که تو روحیه و رفتار اثر میذاره

🥲🥲🥲 دیگع ازترس مسخره شدن دردوحال خرابیمونم نمیتونیم به روبیارم  حالا برابچه یکی مشکل پیش بی ...

امضات🌱

خدا براتون حفظش کنه

ببین سرمون اومده که الان شاکی هستیم!!!

چند سال قبل تو یه جمع خانوادگی یه بحثی پیش اومد و خانوم باردار انتظار داشت هییییچ کس هییییچی بهش نگه ولی خودش حرفاشو بزنه

رفت خونه

خونریزی کرد

زنگ زد به آدمای اون جمع و تک تکشون رو شست که شما بچه‌مو کشتید و این حرفا

بعد رفت سونو دیدن جنین از دو سه هفته قبل دیگه قلبش نمیزده و رشد نداشته

خداوکیلی تو این جور موقعیتا نمیشه صرفا بخاطر بارداری به کسی حق داد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بعضیا واقعا اغراق آمیز لوس میشن طوریکه که باید دستشویی هم ببریشون!!!!

من خودم باردار بودم تمام دکتر و سونو هامو تنهایی رفتم نخواستم همسرم از کارش بزنه وقتی حال خودم اوکی بود ولی وقتی خونه بود کار های خونه 50 درصدش انجام نمیدادم خودش انجام میداد که متوجه قضیه باشه.. 

ناز کردن حدی داره ناز بیش از اندازه به چشم شوهر میشی ی زن بیمار که نیاز به توجه دائم داره...

ولی در کل بخوام بگم مردها قدر نشناس هستن یعنی تقصیریم ندارنا درک نمیکنن !!!!