2777
2789
عنوان

چرا قبل از تفاهم بچه میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 122 پست

الان میان میگن به خودمون مربوطه زندگی خودمونه

طفلی اون بچه ها😔

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمقن.به زندگی و آینده بچه فکر نمیکنن.فقط فکر خودخواهی خودشونن

بآور کن توی دوستام دیدم کسی ک شوهر معتاد روانی باز میگن ی بچه دوست ندارم یکی دیگه بیارم

بارداری ناخواسته ادعا نیست عزیزم ..‌ حالا بعضیا خودشون بی احتیاطی میکنن و میشه اون نا خواسته محسوب نمیشه ناخاسته اونیه ک تو کاملا رعایت کردی و شده و نمیدونی چطوری شده خودتم میمونی ..‌ بخاطر همین بهش میگن خداخاسته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

والا اینا به خودشون هم رحم نمی کنن می خوای به بچه رحم کنن؟

طرف میگه از دوره آشنایی و نامزدی کلی با هم مشکل و اختلاف نظر داشتیم ولی باز ازدواج کرده با طرف. اونوقت انتظار داری قبل بچه دار شدن مغزشو به کار بندازه؟

ببین ادما دو دستن: اونایی که غریزی زندگی می کنن و اونایی که عقلانی انتخاب می کنن.

با کسی که غریزی زندگی می کنه کلام منطقی نمیشه داشت. بجه های اینا فقط قربانی ان

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

چی بگم بخدا 

واقعا وقتی فکرش میکنم که ما خودمون تو آرزوها و هدف ها خودمن سوختیم دیگه همون بهتر ازدواج نکردیم یکی دیگه رو بدبخت کنیم 

حداقل آرامشم بیشتره غصه اونو نمیتونم بخورم دیگه 

حالا گرونی به کنار 

اصلا دنیا خیلی گند شده ادم ها خیلی بد شدن 

هیچکس مهر و محبت و وفا و عشق قبل رو نداره 

حیفه ادم بچشو با اینجور منجلابی تنها بذاره خودش بره بخوابه تو قبر💔💔😖

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گاهی وقتا شرایط جوری میشه ک آدم  فقط دلش میخواد از اون شرایط خلاص بشه تصمیم اشتباه میگیره

آخه این ک ی نفر بیاری ب این دنیا تصمیم کوچیکی نیست دیگه اشتباه نیس ب نظرم گناهه

تو چته حالا😂😂😂

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
بآور کن توی دوستام دیدم کسی ک شوهر معتاد روانی باز میگن ی بچه دوست ندارم یکی دیگه بیارم

😑

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

شوهر من یکی مااااه بود بهترین مرد دنیا ولی بعد از بچه هامون یهو به کل عوض شد 

برای این مورد چی تجویز می فرمایید خانم دکتر؟

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔