2777
2789

33سالمه کلی شکست عشقی داشتم یعنی چرااا مثلا یکیش سال 94

یکیش سال 97

یکیش99

الانم این

نگین چه خبره  و دل نیس کاروانسراس  اگه جنین نظری داری نیا تو تاپیکم 

من به فاصله جند سال یکی گذاشتم بیاد تو زندگیم

اخلاقم مهربونم  دلسوزم غد نیستم حدود مرز داره رابطه هام. دختر با شخصیتیم چه تیپ چه اخلاق

قدو هیکلم رو فرمه میگن خوش هیکلی 

چهرم روبه خوبه بد نیستم به خودمم متوسط میرسم 

نمیدونم چرا به سرانجام نمیرسن 

اینیم که تو زندگیمه خاستگارم بود چند وقت پیش خواست بیاد جلو مشکل بدی پیش اومد براشون اون حل شد

بعد معامله کرد دست وبالس خالی سد 

الان نمیدونم از جیب خالی بود یا چی 

ولی از اخرین پیاماش بهم حس داشت

ولی دس دس کرد خودم کات کردم یه هفته س الان پشیمونم 😞😞

هیچ بی احترامی در طول این 7/8ماه بهم نکرده اگرم حرفی زده کلی معذرت خواهی کرده

الان نمیدونم چکار کنم اگه بره 

اگه فک کنه دیگه دوسش ندارم😞

نمیدونم اشکال کارم کجاس

بعد من خیلی عاطفیم خیلی وابسته میشم 

زیاد محبت میکردم

ناگفته نمونه اونم میگفت خیلی مهربونی 

خیلی خوش اخلاقی

اصلا حرفی از جدایی نزد

چون من انتظار خاستگاری داشتم  

نگفت شاید بخاطر شرایطش

منم گفتم کات  کلی حرف زدیم هنوزم خداحافظی نکرده باهام😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوادت میاد طرفت ..اون خطی ک گفتین کاروانسراس ن عزیزم ادم ب عشق نیاز داره باید یکی باشه تو زندگی یا ن 

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏

بعضیا چقدر سختی میکشن تو روابط عشقی و ازدواجشون به خدا حق نیست بعضیا انقدر راحت ازدواج کنن و خوشبخت بشن بعد یکی در حسرت زندگی متاهلی و عشق بسوزه

منم همینم نه روابطم سرانجامی داره نه ازدواجم جور میشه خسته شدم دیگه به این نتیجه رسیدم خدا منو آفریده فقط حسرت بقیه رو بخورم

هم دردیم 😢منم با خواستگارم ۹ ماهه در ارتباط اوایل خیلی توجه و محبت میکرد الان یک ماهه سرد رفتار میکنه دلیلشو نمیدونم قبلن همش حرف از عقد میزد الان هیچی نمیکنه 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
بخوادت میاد طرفت ..اون خطی ک گفتین کاروانسراس ن عزیزم ادم ب عشق نیاز داره باید یکی باشه تو زندگی یا ...

ممنون فداتشم که درکم کردی اره ادما که نمیتونن بدون عشق و محبت کردن و محبت دیدن زنذگی کنن 

خدا از دهنت بشنوه

یعنی خودم بهش پیام ندم

متاسفانه باید پسرها را تشنه نگه داشت، همه احساس و توجهتو نباید خرجشون کنی. البته بسیار به قسمت هم اعتقاد دارم

.                                                                  

چرا بگیم دل نیست کاروانسراست

خیلیا هرماه رل میزنن خواهر اونارو چی میگی

چرا حس میکنی کار بدی کردی تو انسانی/: بعدم اینو یادت باشه پسرا هر حرفشون راست نیس😐

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

بعضیا چقدر سختی میکشن تو روابط عشقی و ازدواجشون به خدا حق نیست بعضیا انقدر راحت ازدواج کنن و خوشبخت ...

وااای اره منم همیشه میگم خدا ازت گله دارم

من که انقد حسرت عشق کشیدم عشق نخواستم چون نداد حداقل با یه ادم خوبی ازدواج کنم اونم ندادی

بعد بقیع خیییلی راحت عاشق میشن به عشقون میرسن  

منم فقط دلم بیشتر میشکنه بیشتر تو خودم مچاله میشم