2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما بلوچستان زندگی می‌کنی میشه بیشتر بگید 

اسی خیلیم خوبن من سیستان بلوچستام بدی ندیدم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
بابام قبلاً سرباز و ایرانشهر و سراوان کاررمیکرده چرا زابل بلوچ هم داره 

خوب پس اونجا که اصلا عضوی از بلوچستانه منم نگفتم بلوچ نداره دارع ولی نسبت به فارسا کم ترن

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
نه دیگه اون مال داستانا و قدیما بود الان همشون شد دزد و بی ناموسی میکنن چه کارایی نگم بهتره.چندتا رو ...

تو چی میگی باخودت مشکل داری چرا توهین میکنی جواب خدارو همینطوری میدی تاحالا چندتایی مگه توفانهای این آدما نداریم بعضیا رو خودم دیدم خانوماشون بخاطر پول به بلوچای کارگر استغفرالله عزیزم همه‌رو اینطوری نگاه نکن توی یک صندوق گوجه چندتا خرابه هست همه خراب نیستن

نه دیگه اون مال داستانا و قدیما بود الان همشون شد دزد و بی ناموسی میکنن چه کارایی نگم بهتره.چندتا رو ...

دوستم هنین چندماهه پیش با یه پسر زابلی بود پسره خیلییییی تعصبی بودا خیلیییی ، میگفته ما ابنجا بکنفر ناموسمونو بد ببینه میکشیمش

من طرف سیستانم

بلوچ کدوم طرف منظورتههه

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️