2777
2789
چون از بسک ازشون ویسموت بد گفتن والا من که از نزدیک‌‌دیدمشون با اون چیزی که برامون تعریف کردن زمین ت ...

کی بد گفته؟ ببین اگه خانوادش و خودش ب سنتهاشون پایبندن بهتره بیشتر فکر کنی چون ممکنه خیلی متفاوت باشید با هم اما اگه اومدن مازندران و پوشش و اخلاق و رفتارش  ب شما و همشهریهاتون نزدیک هست ک اصلا نیاز نیست ب بلوچ بودن نگاه کنی ب نظرم ادمهای  سنتی تو هر قوم و قبیله فقط باید با هم طایفه خودشون ازدواج کن اما ادمهایی که سنتی و سخت گیر نیستن نیازی نیست ب قومیتش نگاه کنی به انسانیتش و جیبش و میزانی ک با هم حالتون خوب هست نگاه کن😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون بلوچستان زندگی میکنید خودتون هم بلوچید؟

بله بلوچم زاهدان زندگی میکنیم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بنظرم چون خودم بلوچم میگم پسرهای زاهدانی البته بعضیاشون تنوع طلب هستن هر کدوم چند تا زن میگیرن 

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
این ازون حرفا بودا  مگه مازندران بلوچ داره  من خودم مازندرانیم  همشون برای استان س ...

مطورش همون مهاجرت کرده ها بود ، خودتو خسته مکن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
منو نخورید تجربمو گفتم حوصله ندارم همشو تعریف کنم

من مطمئنم پشت همه کاربری ها یه خانم محترم تایپ میکنه ودوست ندارم حرمت بشکنم.. ولی شما تجربه کردین دلیل نمیشه بیا بگی همه بلوچا بلانسبت دزد و بی ناموس و لاشین! مؤدبانه تر بیان میکردین بهتر بود

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌