2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم تا ۹ هفته زمان هست برای تشکیل قلب عجله نکن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

توی سونو چی نوشته. ساک حاملگی کیسه زرده داره؟ 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بله کیسه هست فقط میترسم قلب تشکیل نشه

خب کیسه زرده هم داره نگران چی هستی . بیخیال بابا استرسو دور کن از خودت سوره یاسین بخون هر روز یه بار . منم دیروز رفتم قلب تشکیل نشده بود 

خب کیسه زرده هم داره نگران چی هستی . بیخیال بابا استرسو دور کن از خودت سوره یاسین بخون هر روز یه بار ...

چند هفته ای؟سونو واژینال کرد میگن بااون زود متوجه میشن

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
میخوام عکس بذارم لود نمیشه

اصلا به خودت استرس نده اوکی، منم شیش هفته رفتم گفت ساک حاملگی همراه کیسه زرده بدون ضربات قطبی قلب نداشت. بعد دو هفته تکرار کردم سونو رو قلبش هم تشکیل شده بود

زود رفتی خب. منم بتام۱۲هزار بود دو روز بعدش رفتم سونو گفت ۶هفته ای، ساک خالی دید فقط. دو هفته بعد رفتم صدای قلبشو شنیدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤