2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از کرج با اسنپ  اومدم تهران تقریبا ی ساعت راه  داشتم میمردم! 

ولی  برگشتنی  گفتم تا شوهرم نباد نمیرم! انقد موندم ک شوهرم بیاد ببرتم!

بخدا کل مسیرو  ماساژر زدم! گرم کن صندلی زدم

اخرم پیاده شدنی فلج بودم  پاهام خشک شده بود

راه طولانی و کسل کننده و بیابونه. زن حامله معمولا بیشتر نیاز پیدا میکنه به دستشویی، حدود ۸ الی ۹ ساعت راهه. به این فکر کن که دستشویی رو چکار میکنی، دستشویی های بین راهی هم که منبع عفونت و آلودگیه خصوصا توی این شرایط که هنوز کرونا کاملا از بین نرفته. 

مسئله ی بعدی اینه که این ۸ الی ۹ ساعت بیشتر هم میشه چون بدلیل بارداری نیاز داری که هر دستکم دو ساعت چند دقیقه پیاده بشی و قدم بزنی تا گردش خون بدنت اختلال پیدا نکنه.

در هر صورت بنظر من اگر مجبور نیستی، ایده ی خوبی نیست اینهمه ساعت با وجود حاملگی توی ماشین باشی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من خودم از کرج با اسنپ  اومدم تهران تقریبا ی ساعت راه  داشتم میمردم!  ولی  برگش ...

اگر حامله ای از گرم کردن کمرت با گرمکن صندلی یا هر وسیله ی دیگه ای پرهیز کن

راه طولانی و کسل کننده و بیابونه. زن حامله معمولا بیشتر نیاز پیدا میکنه به دستشویی، حدود ۸ الی ۹ ساع ...

واى اره اين مسيرم دستشويي خوب نداره 

مجبورم وگرنه نميرفتم تو حالت عادي اعصابم نميكشه ١٥ ساعت تو ماشين باشم با هواپيما ميرم /از استرس ديشب خوابم نبرده 

واى اره اين مسيرم دستشويي خوب نداره  مجبورم وگرنه نميرفتم تو حالت عادي اعصابم نميكشه ١٥ ساعت ت ...

بله، فکر میکنم اگر با پرواز بری بهتره.قبل از پرواز حتما و قطعا با پزشکت صحبت کن