2777
2789

باشه...

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ بود   

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کپی شد 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم