2777
2789

وقتی ۱۶ سالم بود یه شب خواب دیدم روح شدم یا نمیدونم چی و دارم از گوشه اتاق سقف بالا میرم و رد میشم اون موقع خیلی از خدا دور بودم 

صبح روز بعدش وقتی از خواب بیدار شدم و خواستم برم دسشویی تو راهرو افتادم زمین و از حال رفتم چتد دقیقه بیهوش بودم یه صحنه ای یادمه که میوه ها از دست مامانم در حالی که وارد خونه میشد و ترسیده بود از سر و صدای خواهرام  ریختن زمین رفته بود خرید کنه... 

نمیدونم واقعیت چی بود .... 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفع اجنه و شیاطین و طلسم. برای خودم نمیخام،برای کسی میخام ک طلسم و سنگینی دار

حرز امام جواد بخرید شبا ایت الکرسی بخونه روزا چهار قل هر دور و بخونه عالی میشه 

سوره بقره هم شنیدم چله برداشتنش خوبه

انجام واجبات ضروریه و پرهیز از گناه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

[QUOTE=286600039]دفع اجنه و شیاطین و طلسم. برای خودم نمیخام،برای کسی میخام ک طلسم و سنگینی... اگه طلسم خوراکی یا دفن شده باشه قدرتی در برابرش نداره ولی برای بقیه خیلی خوبه بعلاوه حرز امام جواد هردوباشن از بهترینهاست 

حرز امام جواد بخرید شبا ایت الکرسی بخونه روزا چهار قل هر دور و بخونه عالی میشه  سوره بقره هم ش ...

حرز امام جواد واسه چشم زخم و دفع بلا خوبه 

واسه طلسم و سنگینی حرز ابز دجانه گفتن انگار

خودشم ادم معتقدی نیستش ولی تنها راه درستش همین باشه فکر کنم

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
[QUOTE=286600039]دفع اجنه و شیاطین و طلسم. برای خودم نمیخام،برای کسی میخام ک طلسم و سنگینی... اگه طل ...

میشه درخواست بدم تو خصوصی صحبت کنیم.؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

پ چرا هیشکی جواب منو نداد مرسی 😒🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
توضیح بدیدلطفا😍

سره یه فشارعصبی خیلی شدید ناراحت بودم خودموتوبغل خودم مچاله کردم بخوابم خوابم برد یایک آن کامل از بدنم بیرون اومدم اطافمونگاه کردم هرچیزی که دوروبرم بودو واضح دیدم حتی برگشتم به کالبدمم که تورختخوابم بود نگاه کردم اول فک کردم خوابم ولی دست زدم به داخل چشمم دیدم دردش از اون لحظه که تو جسمم هستم چندین برابره دیگه مطمئن شدم از بدنم جدام 

بعد گفتم بذاریک باردیگه امتحان کنم شاید خوابم شوهرم همون مدل که همیشه خواب بود کنارم.خوابیده بود هرچقد صداش کردم نمیشنید باقدرت صداش کردم دستمو زدم بهش گفتم خواهش میکنم ازخواب بیدارم کن درحالی که به کالبدم نگاه میکردم شوهرم اول یه تکون آرومی خورد وپرید از خواب

وقتی بیدار شد دستشوزد ومنو بیدار کرد رفتم توبدنم خیلی سنگین شدم بشدت انگار چن تُن وزر اومد روبدنم عرق کل بدنمو یه آن خیس کامل کرد که کل لباسم بدون اغراق خیس شد زبونم نمیچرخید حرف بزنم شوهرم برام آب آورد فضای کل اتاق مثل سونا جکوزی بود برام فقط اشاره کردم پنجره رو باز کن اونم فهمید

سره یه فشارعصبی خیلی شدید ناراحت بودم خودموتوبغل خودم مچاله کردم بخوابم خوابم برد یایک آن کامل از بد ...

امیدوارم ازاین نشونه خوب بهره برده باشی

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

حرز امام جواد واسه چشم زخم و دفع بلا خوبه  واسه طلسم و سنگینی حرز ابز دجانه گفتن انگار خودشم ...

نه بابا من شنیدم برای دفع طلسم هم خوبه هررر اسیبی رو دفع میکنه 

به شرط غسل داشتن همیشگی و انجام واجبات و دوری از گناه خیلیی بهتر و بیشتر محافظت میکنه 

از چیزی که میدونه ریسکه و با بدی قاطیه هم اجتناب کنید فقط پاکی میتونه شرایط رو درست کنه 

راستی ج.. ن زدگی هم من پرسیدم از مشاور مذهبی گفت خیلی نادره و  بهتره ادم اصلا بهش فکر نکنه 

حالا طلسم رو میگن واقعیت داره و شنیدم حتی جادوهای خوبی  هم هستن  که به بشر کمک کنن و جادوی خوب بهشکن میگن   ولی کسی به علمش نرسیده و اگه رسیده فراگیر نشده