یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی هم یادم اومد جاریم لوبیا پلو درست کرده بود نه گوشت داشت نه لوبیا فراوون فقط 4 تا پیاز داشت و دوتا لوبیا بیشتر به ب نج و زردچوبه میخورد آخرم مزه ام نداشت ما با سبزی و دوغ دادیم پایین برنجشم خام بود😬
عا الان که فکر کردم یه چیزی یادم امد خواهر شوهرم ماکارونی درست کرده بود بعد سیر تازه ریخته بود با همون برگ و ساقه و کلش بیشتر ماکارونیه سیر بود تا یه هفته روده و معدمون قاطی کرده بود
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
خیلی ابرو بره ...مادرشوهرم یک مادرپیر داره ازبس پیرزنو گشنه نگه داشته بدبخت زار میزنه از دستش، بعد اوایل ماه رمضون بود سوپ خامه پختم بردم دادم پیرزن خورد ، اندازه یک پیاله هم ته کاسه موند دهنیییی🤦♀️همونجور گذاشتم رو گاز ، مادرشوهرم خونه نبود رفته بودن عید دیدنی....فرداش دیدمش تو عید دیدنی مادرشوهرمو ،گفت سوپت خیلی خوشمزه بود برای سحری با نون خوردم حسابی نگهم داشت و گشنم نشد!