2777
2789
عنوان

مضخرف ترین غذایی که جلوتون گذاشتن چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 47 پست
😐آره مادرشوهرم از عجایبه ، وحشتناکه وححححشتناککککک ، یک بار شوهرم از خونه مامانش داشت میرفت سرکار ، ...

عجبا از خورشت تو نعلبکی فهمیدم چجور ادمیه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همکار شیرازی هم داشتیم تو قرمه سبزیشون سیب زمینی آب پز خورد شده می‌ریخت و می‌گفت شیرازی ها عاشق سیب زمینی هستن. خیلی بد مزه نبود اما خب جالب بود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

وای خدا کاربرا دلتون شاد باشه که با چش گریون کلی به پست هایی که گذاشتید خندیدم🤦🏻‍♀️😂😂😂😂♥️

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یکی هم یادم اومد جاریم لوبیا پلو درست کرده بود نه گوشت داشت نه  لوبیا  فراوون فقط 4 تا پیاز داشت و دوتا  لوبیا بیشتر به ب نج و زردچوبه می‌خورد آخرم مزه ام نداشت ما با سبزی و دوغ دادیم پایین برنجشم خام بود😬

عا الان که فکر کردم یه چیزی یادم امد خواهر شوهرم  ماکارونی درست کرده بود بعد سیر تازه ریخته بود با همون برگ و ساقه و کلش بیشتر ماکارونیه سیر بود   تا یه هفته روده و معدمون  قاطی کرده بود

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
هیچ غذایی مزخرف نیست عزیزم به نعمت های خدا توهین نکن من بعضی از غذا ها رو دوست ندارم

حرف شما درسته  اما من نیت توهین ندارم🌷

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
عجبا از خورشت تو نعلبکی فهمیدم چجور ادمیه

خیلی ابرو بره ...مادرشوهرم یک مادرپیر داره ازبس پیرزنو گشنه نگه داشته بدبخت زار میزنه از دستش، بعد اوایل ماه رمضون بود سوپ خامه پختم بردم دادم پیرزن خورد ، اندازه یک پیاله هم ته کاسه موند دهنیییی🤦‍♀️همونجور گذاشتم رو گاز ، مادرشوهرم خونه نبود رفته بودن عید دیدنی....فرداش دیدمش تو عید دیدنی مادرشوهرمو ،گفت سوپت خیلی خوشمزه بود برای سحری  با نون خوردم حسابی نگهم داشت و گشنم نشد!

عا الان که فکر کردم یه چیزی یادم امد خواهر شوهرم  ماکارونی درست کرده بود بعد سیر تازه ریخته بود ...

وای یاد یبار افتادم مامانم تره فرنگی زیاد خریده بود اونوقت تا یه ماه هر چی می پخت تره فرنگی میزد توش ماکارونی_ سوپ_ عدسی _ کوکو  

و قرمه سبزی 😅😂😂😂

خیلی ابرو بره ...مادرشوهرم یک مادرپیر داره ازبس پیرزنو گشنه نگه داشته بدبخت زار میزنه از دستش، بعد ا ...

خخخخخخ🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰