یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه که بودم یه بار ناهار رفتم خونه زنعموم بعد پای مرغ درست کرده بود پای مرغ محلی بود من خر کاااااااری میکردی که بتونم بخورمش نمیتونستم انگار فقط دو دقیقه رو گاز بود
پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید با تشکر😁 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم اخ😌
اینا ک خوبن! کله پاچه و سیرابی رو باهم میپزه مادرشوهرم. خیلی خوشمزه اس
مادربزرگم هرچی تو ی هفته مونده بود رو آش کرد و گفت آش آبغوره اس! بخور!! خیلی چندش بود
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
مادرشوهرم آش میزاره توش سبزی پیدا نمیشه همش برنج و آبه ، خورشت لوبیاسبز میزاره گوشت نداره توش فقط هویج و و رب و لوبیاسبزه😐میزاقاسمی بدون تخم مرغ میپزه ..در کل آدم بشدت خسیسی هست...حالا جالبش میدونی کجاس؟بااین وضع خورشت میپزه به کنار موقع کشیدن برای سر سفره ، خورشتا رو میریزه داخل نعلبکی ، سرجمع دو قاشق غذا خوری هم نمیشه🤦♀️