2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دلداریم بدید لطفا

795 بازدید | 63 پست

۳۴ سالمه چندساله جدا شدم ی بچه دارم دوس دارم ازدواج کنم از تنهایی در بیام خانوادم فوت کردن کسی رو ندارم بهم انرژی مثبت بدید که میتونم ازدواج موفق داشته باشم.همش میترسم ی وخ تا اخر عمرم تنها بمونم. بچم پیش پدرش زندگی میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله که زو زود ازدواج میکنی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

چندساله جدا شدی؟؟؟

به زرنگی خودتم ربط داره عزیزم تو اجتماع باش هنوز جوونی ایشالله خدا برات سرنوشت خوبیو رقم بزنه

خواهر شوهر من هم سن شما بود جدا شد یه بچه هم داشت ۴ ماه بعد دوباره دازدواج کرد اونم با پسرخالش که تاحالا ازدواج نکرده بوده

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪