2777
2789
عنوان

همسر

399 بازدید | 68 پست

حالم خیلی بده  الان دوماهه عقدم و شوهرم خوبه ولی خو خانواده دخالت زیاد میکنه چون شوهرم دانشجوعه و ماهی فقد ۶ تومن حقوقشه و نمیخاد از پدرش کمکم بگیره و خودش خرجیمو بده نمیتونه زیاد واسم خرج کنه البته الان 

فعلا ب فکر شغل دومشه بم میگه درکم کن 

خو من درکش میکنم ولی خانواده میگ باید خرج کنه ک قدرتو بدونه اخر گشنه بار نیاد و برات خرج نکنه تو زندگی هم 

حساب از خودم دارم ولی واسم پول نمیزنه میگ پولو میخای چیکار چیزی لازم داشتی باهم میریم تهیش میکنیم یا نمیدونم به خط چشممو ...گیر میداد یخورده ولی بعدش اروم شد 

اونروز رفتم بازار گفت بجز من با کسی نرو گفتم خو عروسمونو خاهرمه دوست دارم برم قرار نیست ازدواج کردم محدود باشم گف محدودیت نیست من خودم استرس میگیرم ممکنه کسی مزاحمتون ش هییییی

برا همون من رفتم بازار مبلغی ک خودم داشتم بس نکرد واس خریدم خیلی ناراحت شدم ک اگ تو کارتم پدل بود الان میتونستم خریدمو کنم ولی خو ....

الان همسرم ناراحته ازم و دیشب تا ساعت ۶ غروب ازم خبر نگرفت بعد زنگ زد و دعوامون شد و الان ازش خبری نیست نمیدونم چیکار کنممممم زنگ زدم چند بار جواب نداد ب مامان باباشم زنگ زدم گفتن نیست خونه اخرش دوباره زنگ زدم بهش خاموش کرده بود گوشیشو 

اخه من چیکار کنم نمیدونم چیکار کنم بلبام میگ عادت نده بهش تهش براش هعی بمالی اما دلم واسش تنگه بدجور اخه شوهرمه نمیخام ناراحتو اذیت ش😔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار شکاک وخسیسه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

چون گفتین عقدین تاپیک آخرمو بخونین برای آینده خیلی میتونه کمکتون کنه.درمورد سیاست های همسرداریه 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

یاد بگیر خانواده تو و خانواده شو در جریان اینجور بحث و قهرا نذاری، شما آشتی میکنید یادتون میره ولی خانواده به چشم دیگه میبیننش

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بنظرم خانوادت درست میگن ب حرفشون گوش کن ضررنمیکنی

درسته ولی با رفتاراو حرفای اونا باعث شد ی چند وقتی همسرم از من دور شه و خودشو خانوادش فکر کنن خانواده من ادمای پولکین و همش بفکر پولن 

مامانو بابام میگن بخاطره خودت میگیم ک دوروز دیگه قدرتو بدونه الان خرج نکنه برلت بعدن بری تو زندگی بدتره اما شرایط جور نیست چیزی بخام میگه دستم تنگه 

عزیزم  

من به خانوادت حق میدم 

من‌کسی رو میشناختم‌  از اول با شوهرش ساخت ک ساخت بعدش شوهره وضعش خوب شد ولی  چون این خانم  با کمترین چیزا قانع بود شوهرش دیکه براش خرج نکرد 

و اینم بگم بهت ‌اگر شرایطشون مساعد نبود نباید کسی رو وارد زندگیشون میکردن فعلااا 

ببخشید شما تو نامزدیتون باباهاتون دیگه دو قرون خرجتون نمیده ؟ شرمنده قبول ازدواج کردیی ولی دیگه نیست خودت و خفه کنی با ارایش ،سوما اون بد بخت میگی ۶ تومن حقوق میگیره خب به جای ولخرجی سعی کن پولش و جمع کنه واسه جهاز چه خبره هنوز دو ماهه ازدواج  نکردین ادعای زیر یک سقف بودنم میکنین 

درسته ولی با رفتاراو حرفای اونا باعث شد ی چند وقتی همسرم از من دور شه و خودشو خانوادش فکر کنن خانواد ...

حق دقیقاااا با پدر و مادرت 

پولکی ؟؟؟؟

اینکه به کمترین خرید های زندگیت و اول ازدواجت قانع نباشی میشهوپولکی بودن ؟؟

یاد بگیر خانواده تو و خانواده شو در جریان اینجور بحث و قهرا نذاری، شما آشتی میکنید یادتون میره ولی خ ...

این درسته ولی خیلی دیره الان  

من چیزیم نگم اونا از رفتاراش میفهمن و چون گذشته یکم بحثمون شده بود و خانواده ها درگیر بودن هنو گذشته جمع نشده و تا وقتی این تابع حرفام نباشه خانوادم ادامه میدن

خب میگین دانشجوعه درسته باید پول بگیرین ولی به اندازه ،جوری که اونم پیش شما احساس خوبی داشته باشه و فکرش درگیر نشه چون ناراحتی اون میشه ناراحتی شما دقیقا مثل الان

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤