2777
2789
عنوان

مادر شوهرم امشب شر به پا کرد

734 بازدید | 38 پست

امشب خونه مامانم بودیم شوهرم نبود بچم تو حیاط بازی می‌کرد خورد زمین پیشونیش یکم ورم کرد مادر شوهرم بود گفت خ

آخ بمیرم و از این حرفا. بعد رفتیم تو خونه گفتم وای پیشونی بچه ورم کرد گفت اشکال نداره خلاصه گذشت اومدیم خونه خودمون شوهرم اصلا ندید پیشونی بچمو. یهو مادر شوهرم میگه عه پیشونی بچه چی شده  حالا میدونه شوهرم  حساسه ها خلاصه شوهرم شروع کرد داد زدن که چرا حواست به بچه نیست و فلان منم کلی داد و بیداد کردم از بس حرصم گرفته بود از مادر شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بلاس

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
شر به پاکرد حالا ساکت بود ما رو نگاه می‌کرد که دعوا میکنیم. بهش گفتم بجه جلو چشمت زمین خورد بعد برمی ...

چی گفت؟!

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
شر به پاکرد حالا ساکت بود ما رو نگاه می‌کرد که دعوا میکنیم. بهش گفتم بجه جلو چشمت زمین خورد بعد برمی ...

عجب فتنه ایه 

وقتی بهش گفتی هیچی نگفت؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خوب کاری کردی👏

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد