2777
2789

سلام بچها .. با اینکه از شوهرم کوچیکتره ، ولی الان داشت بهش میگفت مگه کوری نمیتونی رانندگی کنی ... و داشت با صدای بلند اینارو میگفت ، ولی شوهرم هیچی بهش نگفت ... من داشتم صداشونو میشنیدم ... خیلی ناراحت شدم بنظرتون چی به شوهرم بگم ؟؟ چطور بگم نذاره بهش بی احترامی کنن ؟؟ 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بلده حرف بزنه

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بهتره دخالت نکنی..منم اولا ازدواج خاهراش بهش بی ادبی میکردن صداش میکردن هی مرتیکه ‌.ناراحت میشدم یبار به شوهرم گفتم من بدم میاد اینجوری صدات میکنن گفت چیزخاصی نیست منم بیخیال شدم.وقتی خودش دوس داره همچین رفتاری باهاش بشه من دیگه چکارم

اونا برادرن عزیزم چیزی نیاز نیس بگی مگه کوری هم همچین فحش خاصی نیس

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
نه باور کن هیچی بلد نیس 

تو اگه چیزی بگی اونوقت ادم بده تو میشی😑🙁

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒