2777
2789
عنوان

سحریتون چیه گلا

833 بازدید | 87 پست

من فقط برنج گذاشتم کته

چون همسرم مریض شده نمیتونه روزه بگیره تنهام

نه افطار درست کردم امروز برا خودم نه سحری😄

افطار نون پنیر خوردم

همسرمم همینو تورد بعنوان شام

بچه هامم از دیشب خورشت داشتم برنج گذاشتم اونو خوردن

امشبم سحری یا نیمرو میزنم یا گوجه سرخ شده با برنج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشت کرفس البته من نمیتونم روزه بگیرم واس شوهرم درست کردم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

چ جالب اکثریت ماکارونی منم ماکارونی پخیدم با سالاد شیرازی🤗

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من بدون سحری روزه میگیرم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه