elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1250 عنوان چرا تاپیک من تعطیل شد 77 بازدید | 6 پست نه سیاسی بودنه عقیدتی بودنه توهین شدواقعا درک نمیکنم همه داشتن راجع به کودک در نشون حرف میزدن!!!!!!@نی_نی_یار_شب مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید. 1402/01/31 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1250 جدیدا من هر تاپیکی میام برم تعطیل میشه اینجا نمیشه نظر داد فقط باید راجع به خیانت تاپیک بزنی همه ام میان حالا یکم راجع به اصل زندگی خرف بزنی دو نفرین که میان و تعطیل میکنه مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1250 شورشو درآوردن مسخره ها حداروشکر تنها نیستمممم مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 20969 اینجا نمیشه نظر داد فقط باید راجع به خیانت تاپیک بزنی همه ام میان حالا یکم راجع به اصل زندگی خرف بزن ... اره واقعا یه تاپیک الان بود درمورد شغل و کار منزل خواستم ببینم کسی تجربه چی داره دیدم تعطیل شد
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1250 اره واقعا یه تاپیک الان بود درمورد شغل و کار منزل خواستم ببینم کسی تجربه چی داره دیدم تعطیل شد هرچی که به درد بخوره تعطیل میشهولی اینکه مادرشوهر خاله قزی چی گفته روزها تو پربازدید میمونه مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.