2777
2789

من مدلم اینطوریه که زیاد با کارای خونه مثل اشپزی و دسر درست کردن و دیراین سالاد و اینا حال نمیکنم(انجام میدم ولی موردعلاقم نیست اصلا)

برای همین اینطور کارام تو چشم نمیاد و حس میکنم مادرشوهرم بهم تیکه انداخته چون چند بار تعریف برادرزاده هاش که هم سن منم هستنو کرد که اشپزی و اینجور چیزاشون خوبه...

بنظرتون واقعا منظور داشته یا فقط ی حرفی زده؟!

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر حرف دیگران نشو هرکس نقاط ضعف و قوتی داره 

اره واقعا کاش همه درکشون برسه🥲

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
به نظر من مادر شوهرا هرچی بگن ماها به تیکه میگیریم ولی اگه دقیقا همونو مامانمون بگه انگار نه انگار

ارههه از این جهت نگاه نکرده بودم😂