2777
2789
عنوان

واسه تیرگی قوزک پا چی خوبه

1607 بازدید | 17 پست

هر راهکاری بلدین خودتون امتحان کردین بگین قشنگاا

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرگی قوزک پا معمولاً نشانه بالا بودن سودا تو بدنه! صبح های ناشتا دهنت ترش نیستش؟ روی زبونت تیره رنگ مایل به خاکستری نیستش؟ یبوست نداری؟ مدفوعت تیره رنگ و خیلی سفت نیستش؟ زیر چشمان یا دور لبت سیاه نشده؟ کف پات خشکی یا پوست پوست نیستش؟ لکه های تیره(مایل به قهوه ای) رو دوستت نداری؟

تیرگی قوزک پا معمولاً نشانه بالا بودن سودا تو بدنه! صبح های ناشتا دهنت ترش نیستش؟ روی زبونت تیره رنگ ...

ن والا هیچکدوم این علائمو ندارم

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
روغن شتر مرغ بزن عالی میشه  حیف که نمیتونم عکس بذارم برات تا ببینی چقدر خوب شده

جدی میگی خدایی؟ چندباربزنم درروز؟

جدی میگی خدایی؟ چندباربزنم درروز؟

روزی دوبار بزن اگه حال داری اگر نه شب ها بزن 

من خودم مشاور پوست و مو هستم میخوای عکسش رو نشون بدم که چقدر تغییر کرده و خوب شده 

درخواستمو قبول کن لطفا 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
روزی دوبار بزن اگه حال داری اگر نه شب ها بزن  من خودم مشاور پوست و مو هستم میخوای عکسش رو نشون ...

باشه گلم مرسی

روزی دوبار بزن اگه حال داری اگر نه شب ها بزن  من خودم مشاور پوست و مو هستم میخوای عکسش رو نشون ...

درخواست ندادی ک عزیزم 

خودم درخواست دادم