2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

137 بازدید | 17 پست

اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشید و همکلاسیتون باشه و قصد داشتید این ترم حستون رو بگیو بهش و یهو میبینید و وارد رابطه شده شما گذشته سختی داشتید و هیچ پسری به چشمتون نمیومد تا این آقا رو دیدید حاضرید فقط برای سبک شدن دل خودتون بهش بگید و بهش هم بگید ک میدونی تو رابط ست و فقط گفتید و قلبتون سبک بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سئوال من بپرسم؟میدونم خیلی بچگانست ولی اگه یه بازیگری رو۶سال دوست داشته باشید و یه فرصتی پیش بیاد که ببینینش و ممکنه'دیگه همو نبینید ،حاضرید بهش برید بگید که دوسش دارید؟صرفا فقط برای اینکه دلتون سبک شه؟

من دوبار ابراز علاقه کردم البته سینگل بودن دوست شدیم ولی بعدا عین چی پشیمون شدم تا دوست نبودم فرشته ...

من فقط میخام بگم و سبک بشم حسرت نکشم اینهمه غصه خوردم طرف نفهمید

یه سئوال من بپرسم؟میدونم خیلی بچگانست ولی اگه یه بازیگری رو۶سال دوست داشته باشید و یه فرصتی پیش بیاد ...

بله ولی بعدش افسرده نشیا چون جواب اون معلومه آره باشه به فرض مثال هم واسه سو استفادست

من فقط میخام بگم و سبک بشم حسرت نکشم اینهمه غصه خوردم طرف نفهمید

اگر جوری باشه که ترم اخر باشی یا جوری باشه که نبینیش خوبه ولی چش تو چش شی خیلی دردسر میشه ها//یکی از بچه ها این کار و کرد 3 سال همه میخندیدن بهش هرچند من مخالف بودم ولی پسرا میخندیدن بهش