2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

284 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ، تازه عقد کردم ، یکسال و نیم دیگه عروسی میکنیم ، با توجه به اینکه اکثر وسایل با دختر هست تو اصفهان ، به نظرتون از چه وسایلی شروع کنم به خرید ؟ 

ممنون میشم تجربیاتتونو بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخودمون اول ازهمه ازسرویس های بزرگ شروع میکنیم

سرویس برقی ها

سرویس قابلمه ها

سرویس چینی

پلاستیکی جات

پاسماوری

بانکه های حبوبات

سرویس قاشق وچنگال

بقیش میره جزوخورده ریزه دیگه

وسایل برقی  در حال گرون شدنه شروع کن ب خرید وسایل مهم و ضروری و بزرگ رو بخر بعدش کوچیکا

یخچال.لباسشویی.تلویزیون.فرش.گاز بدون فر بگیر.درکنارش توستر بخر.جاروبرقی.اتو.آبمیوه گیری سه کاره.همزن برقی.خردکن برقی.چرخ گوشت.وسایل چوبی اینا 

خدا کمکتون کنه واقعا تو این اوضاع

انشالله به خوشب از وسایلت استفاده کنی 

ولی خواهشن اگه وضعیت خونواده در حد خواسته و توقعتون نیست رحم کنید بهشون عوضش خدا تو زندگی دستتونو میگیره 

تحربه خودم

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است