2777
2789

بچه ام نصفه شیشه دارو اهن خورده شایدم کمتر یک سوم ولی خورده یکی دو دقیقه بعد دست کردم تو گلوش بالا اورد حتی شیر ی ساعت قبلشو بازم لازمه ببرم دکتر یا نه؟؟زنگ زدم اورژانس ولی بازم اگه اطلاعی دارید بگید ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین مرحله درمان مسمومیت حاد با آهن شامل تثبیت وضعیت بدن ، از جمله رفع مشکلات تنفسی یا فشار خون است .

بسته به سطح مسمومیت ، درمان ممکن است شامل درمان های پاکسازی مانند شستشوی کامل روده و درمان کیلاسیون ( یک روش پزشکی است که در این روش عوامل کیلیت کننده برای حذف فلزات سنگین از بدن تجویز می شود ) باشد . ایده پشت این درمان‌های پاک‌سازی این است که بدن هر چه سریع‌تر از شر آهن اضافی خلاص شوید و اثرات سمی آن بر بدن کاهش یابد .

کارشناس حقوق و امور مالی

مسمومیت با آهن می تواند منجر به عوارض جدی و حتی تهدید کننده زندگی شود . نارسایی کبد و نارسایی قلبی از علل اصلی مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد آهن هستند .

اگر مسمومیت با آهن باعث آسیب شدید کبدی شود ، می تواند منجر به دیابت شدید نیز شود . دیابت می تواند منجر به سطوح غیر طبیعی و بالای قند خون ، تکرر ادرار ، افزایش تشنگی و گرسنگی ، خستگی ، تاری دید ، بی حسی یا گزگز در بازوها یا پاها و کندی در بهبود زخم ها شود .

نارسایی قلبی می تواند منجر به تورم پاها ، تنگی نفس ، مشکل در ورزش ، خستگی ، ضربان قلب سریع یا نامنظم و حالت تهوع شود.

کارشناس حقوق و امور مالی
نه دیگه بالا آورده آهن ک ب این سرعت جذب نمیشه که 

نه حتی دو دقیقه نشدسریع دست کردم تو گلوش دو مرحله بالا اورد ی مرحله دارو عا بود ی مرحله شیر و هویج ابپز داذه بودم