2777
2789
عنوان

پوست شیر چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست
کینه داشته از نعیم به خاطر اینکه صابر نعیمو خیلی دوست داشته

حیف وقتی که واسه این فیلم گذاشتم 

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
چرت بود واقعا متاسفم واسشون 

اره واقعا همون بهتر نبینم قسمت اخرو

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضا پروانه خونشو فروخت رضایت خانواده نریمان رو گرفت و نعیم برای جنبه عمومی جرمش با منصور ی جا افتادن   و تو فرصت مناسب توحموم منصور رو خفش کرد 

مشکات تونست مدارکی پیدا کنه ک ثابت میکرد منصور همون قاتله ولی خب دیر شد و نعیم بخاطر قتل منصور اعدام میشه (نشون ندادن) 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
قاتل همون منصور بود. کسی دیگه پشت ماجرا نبود

واقعا مسخره تموم شد پس

چرت بود واقعا متاسفم واسشون 

چرا؟ بهترین پایانی ک میشد داشته باشه رو داشت ...برای نعیم زندگی معنایی نداشت لااقل انتقام خون بچشو با دستای خودش گرفت( همونجور ک خودش میخواست) حتی اگه اعدام هم بشه کمی دلش خنک شده

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
رضا پروانه خونشو فروخت رضایت خانواده نریمان رو گرفت و نعیم برای جنبه عمومی جرمش با منصور ی جا افتادن ...

ممنونم عزیزم که توضیح دادی

چرا؟ بهترین پایانی ک میشد داشته باشه رو داشت ...برای نعیم زندگی معنایی نداشت لااقل انتقام خون بچشو ب ...

پس غبط کردن هی ما فکر کنیم صدرا بهزاد یا رضاست باید یکی از نقش اصلی ها میبود 

پس غبط کردن هی ما فکر کنیم صدرا بهزاد یا رضاست باید یکی از نقش اصلی ها میبود  

خب همیناش باعث جذابیتش میشد😐 اینکه نتونی حدس بزنی کدومه و به همه مضنون باشی😑بایدی هم نداره😂

به نظر من خیلی خوب و واقع بینانه و منطقی تموم شد.

دقیقا نمی‌دونم رو چه حسابی میگن بد تموم شد مثلا توقع داشتن نعیم آزاد شه لیلا رو بگیره خوش و خرم به زندگیشون ادامه بدن؟اتفاقا پایان غم انگیز و تنهایی دردناک نعیم و این که از جونش گذشت تا انتقام دخترش رو بگیره کاملا منطقی و جذاب بود

دقیقا نمی‌دونم رو چه حسابی میگن بد تموم شد مثلا توقع داشتن نعیم آزاد شه لیلا رو بگیره خوش و خرم به ز ...

دقیقااا😂😂 حالا اگه اونجوریم میشد میگفتن چقدر مسخره.

خب همچین اتفاقی تهش همین میشد دیگه واقعا از این بهتر نمیشد تموم شه