2777
2789
سلام خانوما میشه پیشنهاد بدید برای پذیرایی تو عید میخوام چیزای جدید و متنوع باشه هرجا میرم میوه شیرینی آجیل خیلی تکراریه چه چیزایی کنار اینا میشه بذارم؟
نیستیم نذار😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وقت کنم میخوام کوکی های شبیه به ماهی یاسبزه تا سیب درست کنم روشم باایسینگ تزیین کنم بزنم به چوب روشم سلفون بکشم پاپیون بزنم،اگه وقت کنم انجام میدم ایسینگ خیلی وقتمو میگیره
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
بری این خوراکی فروشی هایی که برا عید باز میشه ببینی کلی چیز جدید هست میوه خشک و خشکبار و .........میوه که باید بدی و سالاد میده میتونی بدی یا ساده .......شکلات و شیرینی نگیر کوکیز یا کاپ کیک بگیر برا عید روش تزیین سده باشه و خیلی خوراکی های دیگه از این ظرفایی که توش پفیلا و اینا میریزن و جای چای اسموتی یا موهیتو و .......بسته به سلیقه و مهمونا داره
....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!