2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم🥲🚫

128 بازدید | 4 پست

دوستان میشه بهم بگین چه واکنشی نشون بدم مثلا موقعی که میرم خونه خالم اینا دختر خالم و دختر عمم باهم دوستن یجورایی منم دوستشون هستما ولی ن صمیمی اونا صمیمی آن مثلا موقعی که من میرم همش تو گوش هم یواشکی حرف میزنن عکس دوتایی شون نشونم میدن خب که چی.. بعدش همش درمورد یکی حرف میزنن و می‌خندن من موندم بینشون چیکار کنم البته اینم بگما خودمو بالا نمیگیرم ولی بهم حسودی هم میکنن نمیدونم چیکار کنم اگه باهاشون ارتباط نداشته باشم که نمیشه چون دوستیم یه جورایی کم کم دارم اعتماد بنفسمو از دست میدم 🥲 تیکه هم بهم میندازن موندم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین😓

عاشق نوتلام🍫❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸

اصلا اهمیت نده بهشون 

سعی کن تو جمعشون هم نری‌.اونا اگ دوست بودن هیچوق سر جوگیر بازی همو میدیدن شما رو فراموش نمیکردن.ارزش خودتو حفظ کن..بعدشم بالاخره اونا صمیمی ترن طبیعیه بخان باهم دیگ بیشتر جور باشن

اصلا اهمیت نده بهشون  سعی کن تو جمعشون هم نری‌.اونا اگ دوست بودن هیچوق سر جوگیر بازی همو میدید ...

باشه ولی خب از رفتارشون معلومه موقعی که من هستم دیگه عکسای دوتایی شون نشون میدن کلی کارای دیگ ولی خب خودمو بیخیالی میزنم یجوری رفتار میکنم که انگار حواسم جای دیگه اس😉👌🏻 مرسییی ازت😘

عاشق نوتلام🍫❤️