2777
2789
عنوان

نا عدالتی نی نی یار ها + شات 😒

280 بازدید | 20 پست

من امروز صب تو تاپیک حذف پست لینک گزاشتم پاک نکرد گف فقط یه پست پاک میشه در طول روز در صورتی که من امروز فقط یدونه گزاشته بودم

واقعا این چ وضع مدیریته؟؟ من با خیال راحت لینک تاپیکو گزاشتم و رفتم فک کردم حذف میشه بعدم تاپیک قفل شد نتونستم بگم من فقط یدونه لینک گزاشته بودم :/

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه بار تو یه روز دوتا پاک کردم 😐😂

معلوم‌نیست حواسش کجاست 😒😒😒

من فقط یدونه لینک گزاشته بودم اونم همون ده و نیم یازده اول وقت بود 

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
واقعا؟

آره اشتباه کرد

من نوشته بودم اگه اون یکی تاپیکمو پاک نکردی اینو پاک کن

جفتشو پاک کرد 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
آره اشتباه کرد من نوشته بودم اگه اون یکی تاپیکمو پاک نکردی اینو پاک کن جفتشو پاک کرد 

حالا این هیچی

ولی خیلی زورم میاد تاپیکمو پاک نکرد 

کاش ساعت کاری همه شغلا مثل نی نی یار حذف بود

سه روز در هفته

کلا ۴ ساعت که دو ساعتش نماز و ناهاره

تازه با این شرایط هم ده تا یکی حذف میکنن

خسته نباشید ویژه نی نی یار😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
برای منم قبلنا پیش اومده بود اما زمانی که تاپیک قفل نبود گفتم فقط یه دونه گذاشتم و بعدش پاک کردن

ن من سرم شلوغ بود..تاپیکم محتواس محرمانه بود باز باید وایستم تا شنبه ://// واقعا ک خیلی اعصابم خورد شد

کاش ساعت کاری همه شغلا مثل نی نی یار حذف بود سه روز در هفته کلا ۴ ساعت که دو ساعتش نماز و ناهاره ...

دقیقاا..ده و نیم تا ۱۲

۱۲ تا ۲/۵ ناهار و نماز

باز تا ۳ تاپبک بازه

همونم زحمت نمیدن تاپیکارو درستی و عادلانه پاک کنن

اوه حالا چند تا پاک کنن مگه چی میشه

همینو بگو:/ کلا یروز در میون پاک میکنن همونم که همش استراحت و نمازه 

تازه فقط یدونه تاپیک

حالا کاش همون یدونه روهم پاک کنن