2777
2789

شوهرم قرار بود منو ببرع فردا آرایشگاه خودش یه شهر دیگ بود امشب اومدش از یه هفته قبلش بم گفته بود میبرمت من هنوز گفتم نه ولی خودش گفت الان من وقت گرفتم چون آرایشگاه یه ساعتی از شهر خودمون دوره
الان امشب بم گف همینجا یکیو پیدا کن میدونم همش زیر سر مادر شوهرمه اون باز پرش کردع چون وقتی میخاست بیاد با اتوبوس اومده بود مادرشوهرم اینا رفتن دنبالش تا بیارنش الان یع ساعت گذشته ک اومدن بخدا تا همین پنج ساعت پیش بم گفت تو کارت نباشه خودم میبرمت هرجور شده مگ میشه یهویی حرفشو عوض کنه بخدا موندم چ آدمایین از جیب اونا نمیره که الان م چ جوری رفتار کنم باشون؟ازشون خیلی متنفرم همیشه کارشون همینه شوهرمو پر میکنن یادمه بعد یع سال از عروسیم یه لباس گرفتم پدر شوهرم گف پولا رو الکی خرج نکنین موندم از جیب اون میخریدم مگ ازشون بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این تفکرتو اصلا به زبون نیاری ک از چشم شوهرت میفتی 

هر چی ک شد نباید همچین فکری کنی .

شاید شوهرت ی فکر دیگه پیش خودش کرده یا حوصله اش نمیشه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بهش بگو ناراحت شدی و رو حرفش حساب باز میکنی و اصلا خوب نیس وقتی بهش تکیه میکنی حرفشو عوض کنه اینجوری دیگه نمیتونی روش حساب کنی 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

سلام

طاعاتتون قبول حق مهم نیست ول کن 

پیر میشی حرص بخوری

نمیتونی مادرشوهر عوض کنی

خود شوهرت باید زرنگ باشه

من همه جا تنها رفتم دکتر ارایشگاه مهمونی عروسی گاهژ همسرم اومده همیشه مستقل بودم وابسته ی کسی نبودم توقعی هم ندارم شر ودعوا هم نداشتم

دنبا رو راحت گرفتم همیشه چون ارزششو نداره

عزیزم این تفکرتو اصلا به زبون نیاری ک از چشم شوهرت میفتی  هر چی ک شد نباید همچین فکری کنی . ش ...

نه قربونت برم حتی وقتی تو اتوبوس بود پیام داد گف میبرمت وقت بگیری دیگ بعدش الان تو ماشین نمیدونم اونا بش چی گفتن حتما گفتن این دو سه روزی ک اینجایی پیش ما بمون جایی نرو🙂💔چون شوهرم دانشجوعه باز یکشنبه میره برای عید اومده

اونا از کجا می‌دونستن شما میخواین برین آرایشگاه؟ 

حتما شوهرم بش گفته چون ماشین مال شوهرمه ولی وقتی اینجا نیس با پدرشوهرم ایناس حتما گفته فردا میریم اینجوری گفتن بش

سلام طاعاتتون قبول حق مهم نیست ول کن  پیر میشی حرص بخوری نمیتونی مادرشوهر عوض کنی خود شوهرت ...

منم میخام ولی شوهرم نمیخاد من تنهاییی تا سر خیابون برم چ برسه آرایشگاه

بهش بگو ناراحت شدی و رو حرفش حساب باز میکنی و اصلا خوب نیس وقتی بهش تکیه میکنی حرفشو عوض کنه اینجوری ...

دلم میخاد بهش بگم ولی انقد ناراحت شدم ک موندم اصن بش چی بگم