2777
2789
عنوان

کسی درمان اگزمای نوزاد بلد هست ؟

5557 بازدید | 39 پست

سلام 

پسر من ۷ ماهشه ، شیر خودمو میخوره

من تو رژیمم ، ولی نمی‌دونم چرا اگزماش خوب نمیشه

دکتر خودش و متخصص آلرژی فقط. سیتریزن و اوسرین دادن

خودم یه کم براش هیدروکورتیزون زدم، ولی دوباره اگزماش بر میگرده 

کسی راه حل دیگه ای داره؟

البته به جز اون دوستمون که تبلیغ شیر بز می‌کنه 

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم عرق کاسنی بزن به پنبه بزن ب بدنش شاید جواب داد

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
تا وقتی شیر میخوره اینجوریه 

چیکارش کنم؟ شیرخشکم نمیخوره

دلم کباب میشه خودشو میخارونه

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
تا یکی دو سالگی اونجورن فقط چیزای حساسیت زا نخور  من دکتر فقط پماد داده

نمیخورم والا، تو شیردهی من از زمان مجردیمم لاغرتر شدم پماد چی داده؟ کوچولو شما هم اگزما داره؟

خودت هم عرق کاسنی بخور همیشه، 

دختر منو پماد کالاندولا  و کاستی خوب کرد 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خودت هم عرق کاسنی بخور همیشه،  دختر منو پماد کالاندولا  و کاستی خوب کرد

ممنون

خودش با گذشت زمان بهتر میشه. کم کم که به خودش کمکی بدی میفهمی به چی الرژی داره. ولی کم بده اولش همیشه که دردسر نشه

الکی پمادو.... نزن منکه پشیمونم زدم هیچ تاثیری نداره. فقط مرطوب کننده بزن همین. الکی هیدروکورتیزون و.... نزن پوستش بدتر نازک نکن 

نمیخورم والا، تو شیردهی من از زمان مجردیمم لاغرتر شدم پماد چی داده؟ کوچولو شما هم اگزما داره؟

پماد مومتازون  داده که نباید زیاد بزنم ولی سریع تا صبح خوب میشه تا چند روز خوبه

با پماد ثمین 

عسل شیره حلوا ارده گردو فلفل اینا رو نخور 

من بچه ام بیشتر به اینا حساسیت داره 

چیکارش کنم؟ شیرخشکم نمیخوره دلم کباب میشه خودشو میخارونه

دمای اتاق متعادل نگه دار نزار گرمش بشه خارشش بدتر میشه نزار دست ببره بخارونه بدتر میشه لباس پنبه یی تنش کن کرم مرطوب کننده بزن  

هرکاردیگه یی کردم چرت بود 

پماد مومتازون  داده که نباید زیاد بزنم ولی سریع تا صبح خوب میشه تا چند روز خوبه با پماد ثمین&n ...

نه والا نمیخورم 

دمای اتاق متعادل نگه دار نزار گرمش بشه خارشش بدتر میشه نزار دست ببره بخارونه بدتر میشه لباس پنبه یی ...

ممنونم عزیزم