2777
2789

یه چند وقتی بود تنبلی منو گرفته بود ، امروز ظهر خسته و کلافه از این وضع تو نی نی سایت راجع به غلبه به تنبلی سرچ کردم چند تا تاپیک اومد چند تاشو خوندم یکی گفته بود باید وقتی پاشدی یه کاری انجام بدی ذهنتو گول بزنی کار بعدی رو هم پست سرش انجام بدی یا یه نفر قانون پنج ثانیه رو گفته بود و چیزای دیگه 

خلاصه از عصر سعی کردم همین کارا رو بکنم درواقع سعی کردم ذهن و جسم و اراده م رو خودم دستم 😊بگیرم نه تنبلیم😕

الان کارها رو کردم اطرافمو مرتب کردم شام درست کردم ناهار فردا رو درست کردم تا فردا برم خرید … الان حسم خیلی بهتره 🤩

برم نون خ هم ببینم 😊

دقیقا چه کارایی کردی دقیقتر توضیح بده منم چن وقته خیلی درگیرش شدم متاسفانه قبلا اینجوری نبودم

جارو کشیدم مرتب کردم ظرف شستم ، کارهای ریز میز که حوصله م نمیگرفت انجام بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو کشیدم مرتب کردم ظرف شستم ، کارهای ریز میز که حوصله م نمیگرفت انجام بدم 

همیشه انرژی رو توی خونه ت راه بنداز ما لایق با کیفیت زندگی کردنیم ...تمیزیه خونه تاثیر زیادی روی رزق و روزی و سلامتی داره .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

چه خوب آفرین که دنبال راه حل و تغییر بودی خانم قوی و بااراده ای هستی 

میشه به منم بگی راه حلها‌ رو؟ کلی کار عقب افتاده دارم

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منم میخوام برم حموم اسکراب بزنم ...و حسابی خودمو بشورم 😬ناخنامو یکم کوتاه کنم لاک خوشگل بزنم ..ماسک مو بزنم و موهومو گوجه شُل کنم 😬

همیشه انرژی رو توی خونه ت راه بنداز ما لایق با کیفیت زندگی کردنیم ...تمیزیه خونه تاثیر زیادی روی رزق ...

من کلا شلوغی و کثیفی کلافه م میکرد الان که باردارم تنبل شده بودم و جون نداشتم پاشم 

ایشالا با همین فرمون میخوام پیش برم 

من کلا شلوغی و کثیفی کلافه م میکرد الان که باردارم تنبل شده بودم و جون نداشتم پاشم  ایشالا با ...

ایشالله ...روزی چند دقیقه کل در و پنجره هارو باز کن هوا گردش کنه ...زبر و زرنگ باش خونه رو با گلاب بشور بوی تازگی و آب چشمه بدن 🥰زیادی رفتم تو حس 🤣

چطوری ذهن توگول زدی

مثلا تو اسپزخونه کنار سینک که بودم ظرفها رو شستم بعد که تموم شد تو حالت عادی سریع میرفتم مینشستم ولی الان دستمالها رو هم شستم بعد گفتم بذار اجاق گازم پاک کنم بعدش میوه هارم بشورم هی همینجوری کلی ریز میز کار کردم 

شاید خنده دار باشه ولی من تو بارداری تنبل شده بودم و جا به جا کردن یه لیوان هم سختم بود😕

چه خوب آفرین که دنبال راه حل و تغییر بودی خانم قوی و بااراده ای هستی  میشه به منم بگی راه حلها ...

به نظرم اولین کارو ادم بره شروع کنه بعدسریع کار بعدی رو انجام بده هی پشت هم که انجام میدی تهش بهت حس خوبمیده و بعد برای فردات هم انرژی میگیری 

ایشالله ...روزی چند دقیقه کل در و پنجره هارو باز کن هوا گردش کنه ...زبر و زرنگ باش خونه رو با گلاب ب ...

👍🏻👍🏻👍🏻چشم 

البته خواهر گلابمون تموم شده شرمنده 😂