2821
2789
عنوان

داستان زندگي شما

167 بازدید | 12 پست

سلام دخترا احوال شما 

شده خودتون يا اطرافيانتون داستان عجيبي داشته باشن كه ارزش نوشتن داشته باشه ؟ 📚

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم داستان زندگیم ارزش نوشتن داره ولی بین خودم و خدای خودم خواهد موند

عزيزم اميدوارم زندگيت سرشار از انرژي مثبت باشه گفتم شايد دوست داشته باشي رمان زندگيتو بنويسم تا حتي اگر اين دنيا نبودي اثرت وجود داشته باشه هميشه بازم ممنون از نظرت 💛

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

عزيزم اميدوارم زندگيت سرشار از انرژي مثبت باشه گفتم شايد دوست داشته باشي رمان زندگيتو بنويسم تا حتي ...

من نمی خوام از خودم تعریف کنم ‌خودم می نویسم تصویرسازیمم خوبه چند تا تیکه از اون قسمتای زندگیم نوشتم که زیاد سری نیست برای چندین نفر  و اساتید خودم که ارسال کردم اصرار داشتن کهوحتما باید بنویسم

من به صورت خلاصه تو تاپیکام گفتم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من به صورت خلاصه تو تاپیکام گفتم

امشب حتما وقت ميزارم دونه دونشو ميخونم مرسي گل من 

بگو دیگه حالا که نویسنده ات حاظره نمیگی

اي جون دلم📚🦋مرسي بابت پبامت 

من نمی خوام از خودم تعریف کنم ‌خودم می نویسم تصویرسازیمم خوبه چند تا تیکه از اون قسمتای زندگیم نوشتم ...

عزيزم 💛 در هر حال من هميشه در خدمتم

امشب حتما وقت ميزارم دونه دونشو ميخونم مرسي گل من 

😘😘

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
فدات  شاید داستانکی از زندگیم‌نوشتم و براتون فرستادم و خوشحال میشم بخونید و نظرتون رو بدید

حتما عزيز دلم ميبوسمت