2777
2789

من چند ماهه عروسی کردم بخاطر شرایط شغلی خودم‌و همسرم فرصت مسافرت‌نبود

حالا برای تعطیلات و بعدش چند روز مرخصی گرفتیم بریم یه سفر کوتاه دو نفره 

حرف پیش اومد به مامانم گفتم چون میشناسم مامانم چطوره تعارف هم زدم که در خدمتیم حالا گفت باشه بهت خبر میدم

شوهرمم گفت بگو من گفتم دوست دارم دو نفره بریم شوهرم گفت اشکالی نداره دو نفره هم‌میریم

منم برای اینکه داستان نشه گفتم به مادرت هم بگو که مادرشوهرم کار داشت 

مامانم زنگ زدم ببینم چیکار کرد گفت ما جمعه میایم که روزمون خراب نشه

اخه ما روزه نبودیم ولی خانواده هستن 

منم از دهنم در رفت گفتم خب یه روز رو روزه نگیرین

تو بلاتکلیفی بودم هم دلم میخواست خودمون بریم 

هم دیدم بد میشه تعارف نزنم

حالا مامانم گفت باشه ببینم چی میشه 

بهش گفتم شنبه عیده 

بچه ها واقعه عذاب وجدان گرفتم ولی دلم

میخواد اولین سفر باهم باشیم

سیستم خرج کردن شوهرم با خانواده ام فرق میکنه 

خلاصه آقا ذکری کاری چیزی هست که خودمون بریم 

کاش بابام قبول نکنه

لعنت به آدم رودربایستی دار که دوست داره همه ازش راضی باشن

تنها برو بابا چ عذابی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لازم نبود ب کسی بگی ک قراره برین مسافرت

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مگ ادم با مامانشم رودربایستی داره؟؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خب این تعارفای واقعا مسخره چیه

وقتی دلت نمیخواد چرا یچیزی میگی که خودتم ناراحت شی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

خب چرا الکی تعارف زدی        میخواستی نگی   بیاین        حالا اگه شوهرت گفته بود ومادرشوهرت میخواست بیاد که جرش میدادی بدبختو     خودت نتونستی جلو دهنتو بگیری دیگه هیچ کارش هم نمیشه کرد

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب