2777
2789
عنوان

ترس از جراحی دندون عقل

4218 بازدید | 25 پست

بچه ها فردا جراحی دندون عقل دارم که نزدیگ عصبه باید جراحی و چند تیکه کنه در بیاره،جاش هم بخیه میخوره.

خیلی میترسم،۱۰روزه دارم چرک خشک کن میخورم.دردی هم ندارم الان

ولی در کل یادم میفته اشکم در میاد

خیلی سخته؟

دندونم کامل بیرونه فقط مشکلش نزدیک عصب بودنه 

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همینطور بود درد که داره ولی چاره ای نیست

حین جراحی هم درد داره؟

چقد طول کشید ؟

بعدش آمپول هم داد؟

تا چند روز اذیت داره؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
نه اصلا حس نمیکنی  تازه ازمن کلا نهفته بود نزدیک عصب دکتر گف ممکنه حس گونه و نزدیک فک و لبتو ...

چقد طول کشید جراحیتون؟

تا چند روز درد داشتین؟

بخیه رو کشیدنی درد داشت؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
حین جراحی هم درد داره؟ چقد طول کشید ؟ بعدش آمپول هم داد؟ تا چند روز اذیت داره؟

برای من نزدیک عصب که هیچ روی عصب بود ولی یکجا درآورد و خوردش نکرد حین جراحی فقط احساس فشار داری چون میکشه که دندونو بیاره بیرون اگه دستش زور داشته باشه شاید ۵ دقیقه هم نشه بعدش تا زمانیکه بی حسی تموم میشه درد نداری ولی اونکه تمام شد دردش هم شروع میشه بیشتر برای قورت دادن اب دهان و غذا خوردن اذیت میشی

راستی حدود ۲۴ ساعت بعدش تا یک هفته اب نمک حتما باید قرقره کنی تا عفونت نکنه

واسم دعا کنید🤲🙏
برای من نزدیک عصب که هیچ روی عصب بود ولی یکجا درآورد و خوردش نکرد حین جراحی فقط احساس فشار داری چون ...

دکتر گفت اینجوری تو فشار کمتری حس میکنی چون یه تیکه در نمیارم به فک  و صورتت فشار بیاد

کار من بیشتره 

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
روز اول و دوم که دردش هست اما بعدش دیگه کم کم بهتر میشی امپولم بمن نداد فقط همونا که برای بیحسی میزن ...

به من گفت ۲تا آمپول ضد التهاب بلافاصله باید بزنی که عفونت و التهاب نده

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
دکتر گفت اینجوری تو فشار کمتری حس میکنی چون یه تیکه در نمیارم به فک  و صورتت فشار بیاد کار من ...

اها اگه اینو گفته که خب بسپر به دکتر ان شاالله راحت باشه و اذیت هم نشی

واسم دعا کنید🤲🙏