2777
2789
عنوان

حذف کردن آدم ها سخته؟

177 بازدید | 23 پست

حذف کردن آدم‌ها

نه دردناک است نه ترسناک!

فقط کافیست چشمانت را ببندی،

تک تک لحظات بدی که با حضورشان رقم زدند را یادت بیاوری...

فقط کافیست دست بکشی به سمت چپ سینه‌ات و از درد زخم‌ هایی که به قلبت زدند صورتت مچاله شود

فقط کافیست یاد روزها و شب‌ هایی بیفتی که اشک مهمان صورتت بود و دلیلش فقط همان آدم بود و بس

فقط کافیست یاد مهربانی‌هایی که جوابش شد دل شکستن و پشیمانی بیفتی

حذف کردن آدم‌ ها نه دردناک است نه ترسناک،

فقط کمی دل و جرات می‌خواهد

و یک حافظه قوی...

حق تا ابد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حافظه ام قوی بود دل وجرات نداشتم که خداروشکر پیدا کردم 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
ان پاسخ های بیرحمانه را به یاد اور تا دلتنگ نشوی... ترم چندی دختر؟

یه ترم دیگه دارم. تو هم وقتی اینارو به یادت میاری میگی خرم مگا دلتنگ این آدم شم؟

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
یه ترم دیگه دارم. تو هم وقتی اینارو به یادت میاری میگی خرم مگا دلتنگ این آدم شم؟

به سلامتییی

دلم تنگ میشه خیلی زیاااد ، ولی یادم میاد اون چه حسی بهم القا میکرد آروم میشم 

به سلامتییی دلم تنگ میشه خیلی زیاااد ، ولی یادم میاد اون چه حسی بهم القا میکرد آروم میشم 

چه حسی بهت القا میکرد؟؟ منکه دلمو شکست بدجور  مامانش گفت پسرم گفته نمیخاستمش بار اولم  خودش چسبیده بهم

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
چه حسی بهت القا میکرد؟؟ منکه دلمو شکست بدجور  مامانش گفت پسرم گفته نمیخاستمش بار اولم  خود ...

رابطه خاصی نداشتیم ولی من بهش علاقه داشتم اونم بی رغبت نبود ولی تا محبت نمیکردم اونم محبت نمیکرد.من ادم کمالگراییم نمیتونستم تو ی وضعیت معلقی بمونم حس میکردم به چشمش نمیام تمومش کردم