2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂شاید موقعیتش پیش بیاد امتحان کنی 

😂پیش امد امتحان کردم ولی زبون اب دهن زیاد جریات پیدا نکرد دیگم فعلا سینگل به گورم

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏

عزیزدلم این رابطه های پوچ جزگناه و از دست دادن آرامش و وابستگی هیچی نداره ❤🪴

وبیشتر اوقاتم بازنده ی این رابطه ها دخترا هستن

اگه قصد ازدواجه،رسمی بیادجلو

وشناخت زیر نظر خانواده ها ومشاوره وتو چارچوب شرع و اسلام انجام بشه

دل وقلوه دادن و ابراز علاقه هم باشه برای بعد عقد که نه گناه کنین

نه وابسته بشین که نتونین درست تصمیم بگیرین

قشنگم بازدن این تاپیکا این رابطه های پوچ فقط عادی سازی میشه

عواقبش شما روهم میگیره

لطفا نکنین 

ممنون گلم 🌹🌹🌹

تویی تنها امیدم یا رب❤
😂😂😂 عجب استادی مرسی میشه واسه گردن هم راه حل بدین

خواهش😶برای گردن  همینطوری ک تو خونه راه میری از در اتاق ک میخوای بری یهو یچی یادت میوفته ک ب خانواده بگی و همزمان درم محکم میبینه و گردنت لای در میمونه یعنی تنت تو اتاق و سرت بیرون تو حال و داد و بیداد میکنی و گردنتو میگیری میری جلو اینه و داد و بیداد ک کبود شده و اینا

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉